Βολές κατά του πρίγκιπα Harry για το Νetflix: «Πιο σημαντικά τα χρήματα από τη μητέρα του»;

Πατούλια Κατερίνα
Βολές κατά του πρίγκιπα Harry για το Νetflix: «Πιο σημαντικά τα χρήματα από τη μητέρα του»;

«Θα έπρεπε να σκίσει τη συμφωνία και να υποστηρίξει τη μητέρα του»! Ο Harry ξανά στο στόχαστρο.

Oι royal ειδικοί τα έβαλαν με τον πρίγκιπα Harry και τον κατηγορούν για υποκρισία. Στο στόχαστρο μπήκε η συμφωνία ύψους 112 εκατομμυρίων λιρών που έκανε ο πρίγκιπας Harry με τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Αφορμή για τα σχόλια αυτά, υπήρξε η παραίτηση της Jemma Khan, η οποία υπήρξε στενή φίλη της Diana και η οποία αποφάσισε να φύγει από την ομάδα του Crown που δημιουργεί το υλικό που θα δούμε για την θλιμμένη πριγκίπισσα τον επόμενο χρόνο.

Γιατί παραιτήθηκε η φίλη της Diana

H 47χρονη Khan αποσύρθηκε γιατί το σενάριο που έλαβε για την Diana δεν ήταν τόσο συναισθηματικό όσο θα ήθελε για την Diana.

H royal βιογράφος Angela Levin άσκησε κριτική στον Harry για το γεγονός πως δεν ύψωσε τη φωνή του στον τρόπο που προβλήθηκε η Diana στο Crown, ειδικά μετά την φυγή της φίλης της Diana, η οποία τόνισε πως το σενάριο για την Lady Di θα είναι προσβλητικό.

Η Levin, συγγραφέας βιογραφίας για τον Harry τόνισε στην Sum πως ο πρίγκιπας παραμένει βουβός απέναντι στο Netflix:



«Θα έπρεπε να κάνει συμφωνία και να υπερασπιστεί τη μητέρα του. Τι είναι πιο σημαντικό, τα λεφτά ή το να υπερασπιστεί τη μητέρα του, είναι απίστευτο πως έχει σιωπήσει στο θέμα αυτό. Έπρεπε να σκίσει τη συμφωνία».

H περίφημη συμφωνία με το Netflix

Η συμφωνία του Harry και της Meghan Markle με το Netflix υπογράφτηκε πέρσι και μέσα σε αυτή, οι Sussexes έχουν υποσχεθεί να δημιουργήσουν ντοκιμαντέρ αλλά και εκπομπές για παιδιά.

Αν αναλογιστεί κανείς πως το Crown θα αφιερώσει ένα ολόκληρο επεισόδιο για την περίφημη συνέντευξη της Diana στο BBC, συνέντευξη την οποία αναγκάστηκε να δώσει μιας και την εκβίαζαν με πλαστογραφημένα στοιχεία και την οποία έχει καταδικάσει τόσο ο πρίγκιπας William όσο και το Παλάτι, καταλαβαίνουμε πως οι royal αναλυτές θεωρούν πως ο Harry όχι μόνο έχει προδώσει τη βασιλική οικογένεια αλλά την ίδια τη μνήμη της μητέρας του που αναμένεται να αμαυρωθεί εκ νέου.

Crown: Η πλέον επίμαχη συνέντευξη στη ζωή της Diana θα γίνει σκηνή στην πέμπτη σεζόν στο Netflix

Η Emily Andrews από την Mail Online ήταν η πρώτη που είχε εκφράσει την αντίθεση ανάμεσα στον Harry και τους υπόλοιπους royals τονίζοντας για την συμφωνία με το Netflix:

«Η αναφερόμενη συμφωνία των 100 εκατομμυρίων δολαρίων (78 εκατομμύρια λίρες) με την αμερικανική πλατφόρμα θα βοηθήσει να δώσει στον Harry οικονομική ελευθερία, αλλά έχει φέρει τα πάνω κάτω πίσω στο σπίτι - ιδιαίτερα μεταξύ εκείνων που είναι κοντά στον Κάρολο και τον William. Πώς μπορεί να πάρει χρήματα από μια εταιρεία που εμπορεύεται την οικογένειά του»;

Τέλος στη συμφωνία πρίγκιπα Harry με το Netflix; Τι αποφάσισε το ζευγάρι;

Τι ξέρουμε για την πέμπτη σεζόν του Crown.