Γιατί ο αδερφός της Meghan Markle παρακαλούσε τον Harry να ακυρώσει τον γάμο

Γιατί ο αδερφός της Meghan Markle παρακαλούσε τον Harry να ακυρώσει τον γάμο

«Θα κάνεις το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου» φερόταν να λέει πριν λίγα χρόνια ωστόσο έχει αναθεωρήσει και προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τον Harry και τη Meghan.

Ξανά στο επίκεντρο του Τύπου βρέθηκε ο ετεροθαλής αδερφός της Μeghan Markle μετά τις νέες απρόσμενες δηλώσεις του. Ο Thomas Markle Jr. εμφανίστηκε μετανιωμένος για την στάση του προς τον Πρίγκιπα Harry. Ο αδερφός της Meghan προέτρεπε τον Πρίγκιπα να ακυρώσει τον βασιλικό τους γάμο το 2018, αποκαλώντας τον ως το «χειρότερο λάθος της ζωής του».

Η επιστολή στους Sussexes και η ανάγκη για συγχώρεση

https://www.instagram.com/p/CWB3DXEp1-M/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Τhomas Markle Jr. έγραψε μια επιστολή στην οποία ζητά συγγνώμη από το βασιλικό ζεύγος. O 55χρονος φαίνεται αρκετά στεναχωρημένος στο επεισόδιο που προβλήθηκε στο «Big Brother VIP» της Αυστραλίας.

meghan harry 1

Βολές κατά του πρίγκιπα Harry για το Νetflix: «Πιο σημαντικά τα χρήματα από τη μητέρα του»;



«Αγαπητοί Μέγκαν και Χάρι, το πρώτο πράγμα που θέλω να πω και στους δύο σας είναι ότι λυπάμαι από τα βάθη της καρδιάς μου για το απαίσιο, κακό γράμμα που σας έγραψα πριν τον γάμο σας», είπε χαρακτηριστικά καθώς διάβασε δυνατά on camera την επιστολή.

«Θέλω και οι δύο να ξέρετε ότι δεν προήλθε από το πραγματικό πρόσωπο που είμαι, αλλά προήλθε από ένα πολύ σκοτεινό και πληγωμένο μέρος της καρδιάς μου… Δεν είμαι καθόλου κακός άνθρωπος και έχω περισσότερη αγάπη μέσα μου για να δώστε από οτιδήποτε άλλο» συμπλήρωσε ο ετεροθαλής αδερφός της Meghan Markle. Ο Τhomas Markle ανέφερε επίσης ότι είχε προσβληθεί στο παρελθόν όταν η αδερφή του τον περιέγραψε ως «μακρινή οικογένεια».

«Ήμουν πολύ πληγωμένος και μπερδεμένος λόγω του εκπληκτικού δεσμού και της σχέσης που μοιραζόμασταν μεγαλώνοντας μαζί και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να στήσω έναν αμυντικό τοίχο για να προστατεύσω την καρδιά μου», είπε προσθέτοντας, «Ξέρω ότι ήταν πολύ ανώριμο και λάθος και πραγματικά το μετανιώνω».

Ο αδερφός της τέως Δούκισσας του Sussex, ανέφερε πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον η ζωή του να μην είναι πια ιδιωτική αφού η σχέση της Μeghan με τον Harry είχε τεράστιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

«Εγώ, μαζί με όλους στην οικογένειά μας, έγινα δημόσιο πρόσωπο μέσα σε μια νύχτα. Όχι άλλο απόρρητο. Και επιτρέψτε μου να σας πω ότι ήταν πολύ, πολύ αγχωτικό να πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό ολομόναχος και χωρίς καθόλου βοήθεια», είπε ο Thomas Markle Jr. «Ένας πραγματικός εφιάλτης και συνεχής πίεση. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το ρολόι πίσω και να το κάνω από την αρχή, γνωρίζοντας αυτό που ξέρω τώρα».

«Ελπίζω πραγματικά εσύ και ο Harry να βρείτε κάποιο τρόπο να δεχτείτε την ειλικρινή μου συγγνώμη επειδή αυτός είναι ο πραγματικός Τhomas Markle Jr. Σας αγαπώ πραγματικά παιδιά και θέλω να το ξέρετε αυτό».

Πηγή κεντρικής: apimages.com