Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton ψάχνουν για social media manager - Ψήνεσαι;

Μαρία Ροδίτη
Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton ψάχνουν για social media manager - Ψήνεσαι;

Το ζευγάρι αναζητά προσωπικό και μάλλον… μόλις βρήκες την dream job σου!

Όλες κάποια στιγμή έχουμε σκεφτεί την dream job μας. Μια δουλειά που θα μας αρέσει, που θα μας κάνει χαρούμενες και ευτυχισμένες, αλλά θα μας αποφέρει κι ένα ικανοποιητικό εισόδημα.

Αυτό ακριβώς προσφέρει ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton, οι οποίοι αναζητούν social media manager για να «τρέξει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν. Τι θα έλεγες, λοιπόν, για μια θέση… στο Παλάτι του Buckingham;

markle egkios 3

Lilibet Diana: Αν ανυπομονείς για την πρώτη φωτογραφία της κόρης των Sussexes έχουμε καλά νέα!

Ο William και η Kate στα social media

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι αρκετά ενεργοί στα social media, όπου και παρουσιάζουν το φιλανθρωπικό τους έργο, τον πολυτελή τρόπο ζωής τους και τα παιδιά τους: τον πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis.

https://www.instagram.com/p/CVvbv3_tFw_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόσφατα, μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι άλλαξε τον τίτλο του στα social media από Kensington Royal σε Δούκα και Δούκισσα του Cambridge, ενώ ξεκίνησαν και κανάλι στο YouTube.

Από τότε, λοιπόν, φαίνεται ότι τους ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα social media και η επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από αυτά. Γι’ αυτό και θέλουν το content τους να είναι προσεγμένο.

Πώς θα γίνει αυτό; Με σωστό προγραμματισμό, πλάνο και έναν… social media manager.

Το βασιλικό ζευγάρι προσλαμβάνει

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge προσλαμβάνουν! Ο William και η Kate ψάχνουν κι επίσημα για έναν άνθρωπο που θα «τρέχει» τα social media τους. Μάλιστα, το ζευγάρι δημοσίευσε μια λίστα με αγγελίες για δουλειά στο επίσημο website του, αποκαλύπτοντας ότι έχουν ανάγκη για social media manager.

Ο «τυχερός» ή η «τυχερή» που θα προσληφθεί για αυτήν τη θέση θα αναλάβει τη διαχείριση των social media accounts όλης της οικογένειας, όπως το Twitter, το Instagram, το Facebook και το YouTube.

Όχι μόνο, όμως! Θα αναλάβει και το πλάνο, το δημιουργικό κομμάτι και το editing του περιεχομένου που θέλουν οι royals να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους, ενώ θα καλείται να βγάζει φωτογραφίες τους Cambridges και να συνεργάζεται με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του.



Με λίγα λόγια, αν σε ενδιαφέρει η θέση πρέπει να έχεις και… γνώσεις φωτογραφίας.

Οι royals, βλέπεις, ζητούν έναν πολύ ικανό και με πολλά προσόντα επαγγελματία. Το πρόσωπο που ψάχνουν πρέπει να μπορεί να περνά και πολύ χρόνο με όλη την οικογένεια, αλλά και να ταξιδεύει μαζί τους στα επαγγελματικά ταξίδια τους.

https://www.instagram.com/p/CVIvB6mtYPM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αγγελία αναφέρει επίσης ότι το άτομο που θα κατακτήσει την dream job του θα πρέπει να έχει εξαιρετικές επικοινωνιακές και διαχειριστικές ικανότητες, καθώς επίσης και να μπορεί να «διαχειριστεί ευαίσθητες πληροφορίες με τακτ και διακριτικότητα ανά πάσα στιγμή».

Η αγγελία καθιστά σαφές ότι οι Cambridges είναι εργοδότες ίσως ευκαιριών και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα είναι «διαφορετική και χωρίς αποκλεισμούς».

Τι λες; Είσαι έτοιμη να κάνεις αίτηση και (γιατί όχι;) να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου πλάι στους royals;