Η Kate Middleton δεν... κακομαθαίνει τα παιδιά της - Θα τους πάρει κάτι πρακτικό για τα Χριστούγεννα

Ιωάννα Τζανή
Η Kate Middleton δεν... κακομαθαίνει τα παιδιά της - Θα τους πάρει κάτι πρακτικό για τα Χριστούγεννα

Η Δούκισσα του Cambridge δεν επιτρέπει στα παιδιά της να σπαταλούν πολύ χρόνο μπροστά από μια οθόνη.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μένουν αυτή τη στιγμή στην κατοικία τους στο Λονδίνο, στο Παλάτι του Kensington, με τα τρία παιδιά τους, τον 7χρονο πρίγκιπα George, την 6χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον μόλις 2 ετών πρίγκιπα Louis.

Η συγγραφέας Katie Nicholl μίλησε για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge στο περιοδικό Okay! και αποκάλυψε ότι δε θα αγοράσουν τίποτα υπερβολικό στα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα.

cambridge

2 φορές που η Kate Middleton παραβίασε τον «χρυσό» κανόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των δώρων

Η Katie Nicholl εξήγησε: «Ο George ασχολείται με το iPad του στο σχολείο, τόσο αυτός όσο και η Charlotte είναι αρκετά γνώστες της τεχνολογίας και, όπως τα περισσότερα παιδιά, πιθανώς υπάρχουν διάφορα gadgets στη λίστα επιθυμιών τους. Η Kate είναι πολύ αυστηρή σχετικά με το πόσο χρόνο σπαταλούν στην οθόνη και τον κρατά στο ελάχιστο, οπότε θα προτιμήσουν να τους κάνουν ένα πιο πρακτικό δώρο».

kate middleton william 7

Και συνέχισε:

«Το ζευγάρι προτιμά να αγοράσει στα παιδιά κάτι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους ή να διαρκέσει για πάντα».

Η Katie Nicholl δήλωσε στη συνέχεια ότι η Δούκισσα θέλει να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα στα παιδιά της και γι' αυτό δεν τους επιτρέπει να έχουν τα δικά τους κινητά ή τάμπλετ.



Πώς διασκεδάζουν τα παιδιά της Middleton και του πρίγκιπα William;

Η συγγραφέας περιέγραψε τους τρόπους με τους οποίους διασκεδάζουν τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. «Έχουν σκελετούς αναρρίχησης, κούνιες και μια λιμνούλα και κάθε ένα από τα παιδιά είναι υπεύθυνο για το δικό του μικρό κομμάτι στον κήπο της κουζίνας», είπε χαρακτηριστικά

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Louis είναι πολύ πιθανό να βρεθεί να παίζει σε εξωτερικούς χώρους, με την Katie να αποκαλύπτει ότι ήταν «πιο ευτυχισμένος όταν εξερευνούσε τους χώρους» του σπιτιού της οικογένειας του Anmer στο Norfolk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αντίδραση της Kate Middleton όταν άκουσε το όνομα της Meghan Markle ήταν epic

Ο άγνωστος χωρισμός της Kate και του William- «Τον στρίμωξε στη γωνία» για να την παντρευτεί

Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος της κόντρας μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle;