Ο άγνωστος χωρισμός της Kate και του William- «Τον στρίμωξε στη γωνία» για να την παντρευτεί

Ο άγνωστος χωρισμός της Kate και του William- «Τον στρίμωξε στη γωνία» για να την παντρευτεί

Το περιστατικό του παρελθόντος τους που πολλοί δε θα φαντάζονταν ότι είχε συμβεί στο εν λόγω βασιλικό ζεύγος.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν κλείσει πια μία δεκαετία έγγαμου βίου. Στις 29 Απριλίου του 2011, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Πολλοί άνθρωποι που έμεναν στο Λονδίνο παράτησαν τα σπίτια τους από νωρίς για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή και το Αββαείο του Westminster φιλοξένησε την τελετή του μελλοντικού διαδόχου του θρόνου.

Πριν γίνουν, όμως, όλα αυτά, πριν την εικόνα του φαινομενικά τέλειου και ιδιαίτερα αγαπημένου ζευγαριού που μεγαλώνει τα παιδιά του στα παλάτια και ζει σύμφωνα με το «γράμμα» του βασιλικού νόμου, η σχέση της Kate με τον William πέρασε τις δικές της δυσκολίες. Αρκετά πίσω, μάλιστα, την εποχή που αποφοίτησαν από το Πανεπιστήμιο του Άγιου Ανδρέα στη Σκωτία, συνέβη ένα περιστατικό κατά το οποίο η Kate τον «στρίμωξε σε μία γωνία».



Η άγνωστη συμφωνία της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William πριν τον γάμο τους

Η Kate στρίμωξε τον William και ζητούσε περισσότερα από τη σχέση τους

Η Express αναφέρει ότι η βασιλική συγγραφέας Kate Nicholl είχε πει στο ντοκιμαντέρ «William and Kate Into The Future» ότι η Kate δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη από τη σχέση τους και περίμενε μεγαλύτερη αφοσίωση από τον William, κάτι που δε λάμβανε.

«Νομίζω ότι η Kate τον στρίμωξε σε μία γωνία. Νομίζω ήθελε περισσότερη αφοσίωση. Ο William δούλευε σκληρά στον στρατό, ήταν πολύ απασχολημένος με εξετάσεις, έκανε προπόνηση.

Ασχολείτο πολύ με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Και νομίζω την ίδια περίοδο είχε γίνει απίστευτα δύσκολο να περνάνε χρόνο μαζί.

kate middleton prince william7

Ο William θα περνούσε Δευτέρα με Παρασκευή στους στρατώνες στο Bovington, οπότε ο χρόνος του ήταν εντελώς αφιερωμένος στις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και τα σαββατοκύριακα τα περνούσε με τους φίλους του, τους νέους φίλους του από τον στρατό. Δεν ήθελε να επιστρέφει στο Λονδίνο κάθε σαββατοκύριακο», είπε.

Κάπως έτσι, το 2007, η Kate και ο William χώρισαν από το τηλέφωνο, όμως, ο χωρισμός τους δεν κράτησε πολύ. Σε 10 εβδομάδες τα είχαν ξαναβρεί και τρία χρόνια μετά, τον Οκτώβριο του 2010, αρραβωνιάστηκαν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος της κόντρας μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle;

«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

The Princes and The Press: Η αποκάλυψη για την πλεκτάνη κατά του Harry με τηλεφωνικές υποκλοπές