Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος της κόντρας μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle;

Νατάσσα Σχοινά
Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος της κόντρας μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle;

Νέα σειρά-ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει μία ανάλυση της συμπεριφοράς της Kate Middleton για μία από τις πρώτες εμφανίσεις της Meghan Markle.

Πολλά έχουν ακουστεί ανά τα χρόνια για τη σχέση μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle. Οι δύο δούκισσες μέσω των γάμων τους με τους πρίγκιπες και γιους της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου φαίνεται πως έχουν περάσει πολλά, τόσο σύμφωνα με πληροφορίες τρίτων όσο και μέσα από διηγήσεις ακόμα και της ίδιας της Markle.

Στη συνέντευξη που έδωσε στην Oprah, άλλωστε, η Markle είπε πως η Middleton την έκανε να κλάψει, όμως, ήρθε έπειτα και της ζήτησε συγγνώμη -ένα γεγονός που τα media μετέφεραν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο-.



Μία νέα σειρά – ντοκιμαντέρ ονόματι «The Princes and the Press» που είναι διαθέσιμη στο BBC iPlayer μίλησε με βασιλικούς ρεπόρτερ και σχολιαστές και έδωσε μία πολύ διαφορετική πτυχή πίσω από την κόντρα τους.

The Princes and The Press: Η αποκάλυψη για την πλεκτάνη κατά του Harry με τηλεφωνικές υποκλοπές

kate middleton megham markle fight

Η ροκ σταρ Meghan Markle και η κόντρα με την Kate

Ο οικοδεσπότης της σειράς, Amol Rajan, μίλησε με την κειμενογράφο Amanda Platell και τη ρώτησε σχετικά με το κείμενο που είχε γράψει το 2017 με τίτλο «Μπορεί η Kate να διαχειριστεί τη μανία με τη Meghan;».

Τότε, η Platell απάντησε: «Η Kate ποτέ δεν είχε πλήθη να ζητοκραυγάζουν για εκείνη.

Θυμάμαι ένα από τα πρώτα δημόσια γεγονότα της Meghan που έγινε σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό στο Brixton.

Ήταν σαν να έχει φτάσει μία ροκ σταρ. Δε θα ήταν ανθρώπινο να σκεφτείς ‘Τι γίνεται με εμένα;’»



Το event στο οποίο αναφέρθηκε η Platell

Το event στο οποίο αναφέρθηκε η Platell δεν είναι άλλο από την επίσκεψη των Sussexes στον ραδιοφωνικό σταθμό Reprezent 107.3 FM στο Brixton στο Νότιο Λονδίνο τον Ιανουάριο του 2018.



Πρόκειται για μία από τις πρώτες δημόσιες υποχρεώσεις της Meghan και του Harry -για την ακρίβεια, η δεύτερη-, κατά την οποία πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τη δούκισσα του Sussex έξω από το κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο σταθμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Κάρολος δεν ήταν ποτέ ο γιος που ήθελε ο Φίλιππος να έχει - Τον έκανε να ξεσπά σε κλάματα

«Όχι στο Windsor»: Συνεχίζεται το σίριαλ με τη βάπτιση της Lilibet Diana με νέα εξέλιξη

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική