Το πρωτόκολλο για την εισαγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο - Τι λέει πρώην αξιωματούχος

Το πρωτόκολλο για την εισαγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο - Τι λέει πρώην αξιωματούχος

Με ποια διαδικασία κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο οι royals; 

Ανησυχία προκλήθηκε δύο μήνες πριν, όταν το Παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι η μονάρχης είχε συμφωνήσει να αποσυρθεί από μια προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία και να ξεκουραστεί για λίγες μέρες.

Τελικά, η Βασίλισσα Ελισάβετ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο όπου και βρέθηκε για τελευταία φορά στις 20 Οκτωβρίου, όταν η ίδια παραδέχθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ. Τότε, το Παλάτι του Buckingham ανέφερε ότι η Αυτού Μεγαλειότης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο King Edward VII.

queen elizabeth scandals6 copy

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει σκάνδαλα και μεγάλες απώλειες χωρίς να καταρρέει

Τώρα, έρχεται ο Ken Wharfe, πρώην μέλος της προστασίας της πριγκίπισσας Diana, και αποκαλύπτει το πρωτόκολλο που ισχύει για την εισαγωγή των royals στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Η διαδικασία εισαγωγής των royals στο νοσοκομείο King Edward VII

«Στο νοσοκομείο King Edward VII η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια των royals είναι εγγυημένη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος διάδρομος που επανδρώνεται διακριτικά από ανθρώπους του τμήματος προστασίας για να εισέλθουν μέσα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας», λέει ο πρώην royal αξιωματούχος, Ken Wharfe.



«Πρέπει να προσφέρουμε τη μέγιστη ασφάλεια, αλλά με τρόπο που να μην είναι επεμβατικός και που να σέβεται την ιδιωτικότητα της βασιλικής οικογένειας κάθε φορά», προσθέτει.

Οι εισαγωγές της Βασίλισσας Ελισάβετ και των άλλων royals στο νοσοκομείο

Το νοσοκομείο King Edward VII έχει τη βασιλική προστασία από την εποχή της βασιλείας του προπάππου της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Όλα τα μέλη, λοιπόν, όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας κάνουν εισαγωγή στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.



Ειδικότερα, πριν από την εισαγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο τον Οκτώβριο, η Αυτού Μεγαλειότης είχε νοσηλευτεί στο King Edward VII το 2013 με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος εισήχθη στο νοσοκομείο το 2003 για αφαίρεση κήλης, ενώ η Δούκισσα του Cambridge έλαβε θεραπεία για σοβαρή αδιαθεσία το 2012, ενώ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλεύτηκε στο King Edward VII μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου λόγω σοβαρής λοίμωξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατροπή! Η Ελισάβετ θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Harry και τη Meghan

Η Kate Middleton προσπάθησε πολύ να τα βρει με τη Μeghan Markle - Η κατάληξη της σχέσης ξαφνιάζει