Η Kate Middleton προσπάθησε πολύ να τα βρει με τη Μeghan Markle - Η κατάληξη της σχέσης ξαφνιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton προσπάθησε πολύ να τα βρει με τη Μeghan Markle - Η κατάληξη της σχέσης ξαφνιάζει

Έξι μήνες έχουν περάσει από τη γέννηση της Lilibet Diana και στους μήνες αυτούς η Meghan Markle είχε να αντιμετωπίσει πολλά, όπως για παράδειγμα τη ζωή με δύο παιδιά και μια πανδημία.

Στο διάστημα αυτό πάντως, ένας άνθρωπος έκανε προσπάθειες να έρθει κοντά στην 40χρονη Meghan Παρά την χιλιομετρική τους απόσταση.

Η Kate έκανε μεγάλο αγώνα να έρθει κοντά στην Meghan

Η Kate Middleton σύμφωνα με όσα υποστηρίζει royal δημοσιογράφος, έκανε πολλές προσπάθειες να ζεστάνει το κλίμα με τη συννυφάδα της αλλά μάταια.

Σύμφωνα με την Kinsey Schofield, η 39χρονη Middleton προσπάθησε να έρθει κοντά στην Markle και να την πείσει να καλυτερεύσουν τη σχέση ανάμεσα στον William και τον Ηarry αλλά μάταια.

Σημειώματα και δώρα από τη μεριά της Meghan:

Μετά την 4η Ιουνίου και τη γέννηση της Lilibet και παρά τα όσα είχαν ειπωθεί στη συνέντευξη των Sussexes στην Oprah εναντίον της, η Kate ήθελε απεγνωσμένα να υπάρξει ειρήνη:

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Kinsey Schofield στο ToDiFor.com, η Kate έστειλε σημειώματα και δώρα αλλά κάθε κίνησή της έβρισκε τοίχο.

Ο Christopher Andersen,συγγραφέας και δημοσιογράφος συμφώνησε και τόνισε:



«Η Kate είναι ευγενικός άνθρωπος και όποιος την έχει συναντήσει το γνωρίζει, είναι ευγενική με όλους. Ο κόσμος νομίζει πως θέλει να τα ελέγχει όλα αλλά ειλικρινά, όταν γεννήθηκε η Lilibet ήθελε να συνδεθεί με τη Meghan με έναν άλλο τρόπο. Δυστυχώς, κανείς στη βασιλική οικογένεια δεν έχει συναντήσει τη Lili ακόμα.

Πάντως πηγή του Us Weekly επιβεβαίωσε την ιστορία της Αμερικανίδας δημοσιογράφου, τονίζοντας:

«Η Kate προσπαθεί πολύ περισσότερο να επικοινωνήσει με τη Meghan από τότε που γεννήθηκε η Lilibet, στέλνει σημειώματα και δώρα για να φτιάξει τη σχέση τους. Το Παλάτι έχει δώσει σε όλους οδηγίες να γίνει προσπάθεια προσέγγισης με τον Harry και τη Meghan για να τους κάνουν να μαλακώσουν», κάτι που δεν φαίνεται να έχει συμβεί ακόμα.

Όλα πάντως δείχνουν, πως οι Sussexes θα περάσουν τα τρίτα Χριστούγεννά τους μακριά από το Λονδίνο, παρέα με τα δυο τους παιδιά απορρίπτοντας την πρόταση που φέρεται να τους έχει γίνει από τη βασίλισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Kate Middleton στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Δες τη νέα οικογενειακή τους φωτογραφία ενόψει Χριστουγέννων!