Ανατροπή! Η Ελισάβετ θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Harry και τη Meghan

Ανατροπή! Η Ελισάβετ θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Harry και τη Meghan

Παρά τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους, η βασίλισσα θέλει όλη την οικογένεια ενωμένη τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, το παλάτι, όμως, δε βρίσκεται και στα καλύτερά του. Το τελευταίο διάστημα, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αρκετές περιπέτειες με την υγεία της, κάτι που, μάλιστα, την οδήγησε στο να ακυρώσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις της. Παράλληλα, ο Κάρολος έδωσε το παρών στην τελετή για την ανεξαρτητοποίηση των Barbados από τον Βρετανικό θρόνο.

Σε τέτοιες εορταστικές περιόδους, ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πιο απλά, αφού το μόνο που θέλει κάποιος είναι τους δικούς του ανθρώπους σε ένα τραπέζι. Με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle να έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική, αυτό δεν είναι πάντα και το πιο εύκολο πράγμα. Οι νέες πληροφορίες, όμως, τώρα θέλουν τη βασίλισσα τον Harry και τη Meghan στο άνοιγμα των δώρων.



Τα Χριστούγεννα στο Sandringham

Παρά το γεγονός ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επέλεξαν να ζήσουν μακριά από το παλάτι, η Ελισάβετ, που θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Sandringham, φαίνεται πως θέλει να συμπεριλάβει τον Harry και τη Meghan στο άνοιγμα των δώρων. Σαφώς, στο πλευρό της θα είναι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά

«Σίγουρα θα υπάρχουν κάποια δώρα, αλλά θα είναι πολύ επίσημα. Η βασίλισσα είναι πολύ αρχοντική για να έχει παιδιάστικη συμπεριφορά και να μη συμπεριλάβει τον Harry και τη Meghan στα δώρα», είπε χαρακτηριστικά ο βασιλικός ανταποκριτής Neil Sean.

Το άνοιγμα δώρων δε θα γίνει μέσω Zoom. Η Ελισάβετ θέλει να γίνει δια ζώσης αλλά με απόσταση.

Για τα Χριστούγεννα του 2020, πάντως, η βασίλισσα πήρε στον Archie μία βαφλιέρα, την οποία η Meghan χρησιμοποιεί συχνά φτιάχνοντας ένα οργανικό μείγμα που ο Archie λατρεύει, όπως αποκάλυψε ο Harry στην εκπομπή του James Corden «The Late Late Show».



Τα δώρα των Cambridges

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton σκοπεύουν να ακολουθήσουν κανονικά την παράδοση του να στέλνουν δώρα και αυτό πρόκειται να κάνουν στα ανίψια τους, τον Archie και τη Lilibet, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ των δύο οικογενειών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton προσπάθησε πολύ να τα βρει με τη Μeghan Markle - Η κατάληξη της σχέσης ξαφνιάζει

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Kate Middleton στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry