Στο τραπέζι της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν κάθονται παιδιά! George Charlotte και Louis σε άλλο δωμάτιο

Μαρία Ροδίτη
Στο τραπέζι της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν κάθονται παιδιά! George Charlotte και Louis σε άλλο δωμάτιο

Τι λέει το πρωτόκολλο των royals για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και την παρουσία των παιδιών;

Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα η Βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποιεί ένα εορταστικό γεύμα για όλα τα μέλη της οικογένειας στο Παλάτι του Buckingham. Φέτος, ωστόσο, αυτό θα γίνει στο Κάστρο του Windsor, όπου έχει αποσυρθεί η μονάρχης από την έναρξη της πανδημίας.

Αυτή είναι η μόνη αλλαγή που θα συμβεί στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Όλες οι άλλες παραδόσεις θα τηρηθούν κανονικά. Να, για παράδειγμα, τα παιδιά της βασιλικής οικογένειας δεν θα φάνε μαζί με τους μεγάλους.

ELISAVET4

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει σκάνδαλα και μεγάλες απώλειες χωρίς να καταρρέει

Τα παιδιά των royals τρώνε σε άλλο δωμάτιο

Για να μπορούν οι μεγάλοι να μιλούν ελεύθερα, χωρίς να αποσπώνται από τα παιδιά, στέλνουν τους μικρούς royals να γευματίσουν σε ξεχωριστό δωμάτιο την ημέρα των Χριστουγέννων.

Φέτος, λοιπόν, οι έφηβοι- Πρίγκιπας Edward, Louise Windsor και James, Viscount Severn- θα είναι αυτοί που θα επιβλέπουν τους νεότερους. «Υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός μεταξύ παιδιών και μεγάλων, έτσι ώστε οι μεγάλοι να καθίσουν και να διασκεδάσουν», λέει στη The Sun ο Mike Tindall, που έχει παντρευτεί την εγγονή της βασίλισσας, Zara Philipps.



«Πρέπει να ήμασταν περίπου 70 άτομα. Υπάρχουν επτά τραπέζια και τα παιδιά έχουν δικό τους, μικρό, διαφορετικό δωμάτιο. Ήμουν στο τραπέζι του Πρίγκιπα Καρόλου, ήταν πραγματικά υπέροχα», συμπληρώνει ο Mike Tindall αναφερόμενος σε χριστουγεννιάτικο γεύμα στο οποίο είχε παρευρεθεί παλαιότερα.

Όπως καταλαβαίνεις, κάθε χρόνο ο George, η Charlotte και ο Louis τρώνε μόνοι, χωρίς τους γονείς τους.

Άκρως οικογενειακό το κλίμα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Ενώ τα περισσότερα royal events είναι επίσημα, το χριστουγεννιάτικο γεύμα της Βασίλισσας Ελισάβετ ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα. Η οικογένεια δεν στέκεται στην τελετή.



«Η βασίλισσα είναι πολύ προσανατολισμένη στην οικογένεια. Έχοντας χάσει τον Πρίγκιπα Φίλιππο φέτος και μη μπορώντας να δει πολύ κόσμο λόγω των περιορισμών, αυτή είναι μια ευκαιρία να ενωθεί με την οικογένειά της», λέει πηγή από το περιβάλλον του παλατιού στη The Sun.

Και προσθέτει: «Είναι ένα κανονικό γεύμα, και όλοι τρώνε γαλοπούλα με όλα τα συνοδευτικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Kate Middleton στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry