Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Kate Middleton στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Kate Middleton στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry

Ένα έμμεσο μήνυμα με αποδέκτες τους Sussexes φαίνεται πως έστειλε η Kate Middleton.

Η Kate Middleton ήταν η οικοδέσποινα μας εκδήλωσης με κάλαντα στο Αββαείο του Westminster και μίλησε στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στη γιορτινή εκδήλωση για τις δοκιμασίες που έφερε η πανδημία στη ζωή μας.

H Κate μίλησε για τις «αμέτρητες και ασύλληπτες προκλήσεις» της κρίσης του Covid-19 και τόνισε:

«Χάσαμε αγαπημένα πρόσωπα, είδαμε τους εργαζομένους μας στην πρώτη γραμμή να δέχονται αμέτρητες πιέσεις και βιώσαμε την απομόνωση που μας στεναχωρεί από αυτούς που αγαπάμε περισσότερο», δήλωσε η Kate, τη στιγμή που οι σχέσεις με τον Harry και τη Meghan Markle είναι στην πιο δύσκολη στιγμή τους.

middleton over markle 1

Η αντίδραση της Kate Middleton όταν άκουσε το όνομα της Meghan Markle ήταν epic

Κάπου εκεί ήρθε η επόμενη δήλωση της δούκισσας, την οποία οι royal fans μετέφρασαν ως σπόντα για τους Sussexes.

«Έχουμε δει πώς οι κοινότητες έχουν συγκεντρωθεί για να υποστηρίξουν όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Και μέσω του αποχωρισμού μας από τους άλλους, θυμηθήκαμε πόσο ισχυρή είναι η ανθρώπινη σύνδεση για όλους μας», είπε η Kate όλο νόημα.


https://www.instagram.com/p/CXPG3bvtbuH

«Τι ξεχωριστή βραδιά, βλέποντας τόσα πολλά οικεία πρόσωπα, καθώς και η συνάντηση τόσων εμπνευσμένων ανθρώπων που έχουν κάνει το κάτι παραπάνω για την κοινότητά τους τον τελευταίο καιρό. Σε ολόκληρη τη χώρα, αυτές οι οργανώσεις και οι αφανείς ήρωες έχουν ενωθεί και με πράξεις καλοσύνης βοήθησαν άλλους να αντιμετωπίσουν τις εξαιρετικές προκλήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά ο λογαριασμό του William και της Kate στο Instagram μαζί με μια σειρά φωτογραφιών.

Αυτή η δήλωση της δούκισσας του Cambridge για τη σημασία του να είμαστε ενωμένοι έρχεται τη στιγμή που η βασιλική οικογένεια βιώνει τη μεγαλύτερη διάσπασή της σε πολλά μέτωπα.



Αυτό το μήνυμα συμφιλίωσης και εγγύτητας έρχεται τη στιγμή που παραμένει θολό το εάν ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα τολμήσουν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά την εορταστική περίοδο. Συμπίπτει παράλληλα και με όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο να μην μιλάει καν με τον γιο του.

Η εκδήλωση αυτή της Kate, θα προβληθεί από το ITV και όχι από το BBC την παραμονή των Χριστουγέννων. Την Kate συνόδευσε ο William ενώ μικρά παιδιά που τραγουδούσαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα χαιρέτισαν το βασιλικό ζεύγος καθώς μπήκε στο Αββαείο.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και η Ellie Goulding – πρώην του πρίγκιπα Harry – αλλά και η Leona Lewis.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, έχουμε πραγματικά εμπνευστεί από αμέτρητους ανθρώπους που έχουν ενώσει τις κοινότητές τους μέσα από απλές πράξεις αγάπης και καλοσύνης. Αυτή η χορωδία με κάλαντα είναι ο μικρός μας τρόπος για να αναγνωρίσουμε την εμπνευσμένη συνεισφορά που έχετε κάνει τόσοι πολλοί από εσάς. Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που μπορούμε να αναλογιστούμε το παρελθόν, να ακούμε ο ένας τον άλλον, να επικεντρωθούμε στις σχέσεις που μας ενδιαφέρουν και να χτίσουμε την ανθεκτικότητά μας, ώστε να προσβλέπουμε σε ένα πιο φωτεινό κοινό μέλλον», συμπλήρωσε όλο νόημα η Middleton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

H Kate Middleton έγινε θυσία: Η απόφαση που πήρε για τις γιορτές για χάρη της βασίλισσας

Ο Πρίγκιπας William δεν είναι καλά! Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και ο ρόλος της Kate

Η Kate Middleton δεν... κακομαθαίνει τα παιδιά της - Θα τους πάρει κάτι πρακτικό για τα Χριστούγεννα