H χάρη που ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα William

Τσακιρίδου Χριστίνα
H χάρη που ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ από τον πρίγκιπα William

H 95χρονη μονάρχης παρακάλεσε τον εγγονό της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις του με την Kate Middleton και τα παιδιά τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει επιστρέψει δριμύτερη στα καθήκοντά της μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Η 95χρονη μονάρχης, θα περάσει μόνη φέτος την περίοδο των εορτών αφού αποφάσισε να ακυρώσει για δεύτερη χρονιά το χριστουγεννιάτικο γεύμα με τους αγαπημένους της εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον που θερίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι ζήτησε η βασίλισσα από τον πρίγκιπα William

Η βασίλισσα προέτρεψε τον εγγονό της, πρίγκιπα William να μην επιλέγει το ελικόπτερο ως μέσο μεταφοράς όταν βρίσκεται με την Kate Middleton και τα παιδιά τους για λόγους ασφαλείας. Η Αυτού Μεγαλειότητα φέρεται να είναι «τρομοκρατημένη» καθώς φοβάται πιθανό ατύχημα, κάτι το οποίο θα αποτελούσε οικογενειακή τραγωδία και παράλληλα απειλή για τη διαδοχή του William στο θρόνο.

Τι αναφέρει το πρωτόκολλο για τις royal μετακινήσεις

https://www.instagram.com/p/CXPG3bvtbuH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας άγραφος κανόνας που υπάρχει ανέκαθεν εμποδίζει τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να πετούν μαζί στο ίδιο αεροσκάφος προς αποφυγή δυστυχήματος. Το πρωτόκολλο χαλάρωσε ωστόσο με τα χρόνια καθώς η οικογένεια του πρίγκιπα William μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Νόρφολκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τhe Sun» άτομα από το στενό περιβάλλον της βασίλισσας αναφέρουν ότι η Ελισάβετ μίλησε στον William για τις ανησυχίες και τους φόβους της. Ο λόγος που πυροδοτήθηκε το άγχος της βασίλισσας για τις εναέριες μετακινήσεις είναι πως πριν λίγο καιρό ελικόπτερο της οικογενείας παρουσίασε βλάβες.

«Γνωρίζει ότι ο William είναι ένας ικανός πιλότος, αλλά δεν πιστεύει ότι αξίζει τον κίνδυνο να συνεχίσουν να πετούν και οι πέντε μαζί και δεν μπορεί να φανταστεί τι θα συμβεί σε περίπτωση ατυχήματος», αναφέρουν οι πηγές.

Η βασίλισσα φέρεται να πιστεύει ότι το μέλλον είναι «λαμπρό» για τον William και την Kate καθώς έχουν ανταποκριθεί εξαιρετικά στα βασιλικά τους καθήκοντα τα τελευταία χρόνια. Ο πρίγκιπας William είχε εντοπιστεί πρόσφατα από τους φωτογράφους ενώ περπατούσε προς το ελικόπτερο του μαζί με τη Δούκισσα του Cambridge και τα τρία παιδιά τους. Πετούν αρκετά συχνά οικογενειακώς με το ελικόπτερο ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο William εκτελεί χρέη πιλότου.

william kate

Πηγή κεντρικής: apimages.com

vasilissa elisavet ygeia copy

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανατροπή σε όλα τα χριστουγεννιάτικα σχέδια- Θα περάσει τις γιορτές μόνη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγαπημένη Xmas ταινία της Ελισάβετ είναι το cult classic που δε θέλουμε να ξαναδούμε ποτέ

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει υπάλληλο που θα διαχειρίζεται τα «μυστικά» της με το αζημίωτο