Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανατροπή σε όλα τα χριστουγεννιάτικα σχέδια- Θα περάσει τις γιορτές μόνη

Πατούλια Κατερίνα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ανατροπή σε όλα τα χριστουγεννιάτικα σχέδια- Θα περάσει τις γιορτές μόνη

Τέλος στα σενάρια για τα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας. Η βασίλισσα πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Η μετάλλαξη Όμικρον, έφερε τη μεγάλη ανατροπή στα σχέδια της βασίλισσας για τα φετινά Χριστούγεννα στα οποία η βασιλική οικογένεια θα έσμιγε και πάλι μετά από δύο ολόκληρα χρόνια.

Η 95χρονη ανακοίνωσε πως λυπάται πολύ αλλά θα πρέπει προληπτικά να ακυρώσει το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα με τους αγαπημένους της εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον.

H μετάλλαξη Όμικρον άλλαξε τα σχέδια της βασίλισσας

Στο γεύμα προσκεκλημένοι θα ήταν 50 και πλέον συγγενείς της Ελισάβετ και η μικρή γιορτή θα λάμβανε χώρα στο κάστρο του Windsor την επόμενη εβδομάδα.

Μια ημέρα μετά τη γιορτή, η βασίλισσα θα πετούσε με ελικόπτερο μέχρι το Sandringham στο Norfolk όπου και θα περνούσε τα Χριστούγεννα ενώ πηγές από το περιβάλλον της Ελισάβετ αναφέρουν πως υπάρχει η πεποίθηση πως η απόφαση που πάρθηκε ήταν και η σωστή.

Ακόμα μια χρονιά μόνη

Αυτή είναι η δεύτερη χρονιά που η βασίλισσα ακυρώνει το εν λόγω event το οποίο λάμβανε χώρα στο Παλάτι ενώ πέρσι η μονάρχης δεν οργάνωσε το γεύμα εξαιτίας της μετάλλαξης δέλτα.

Η απόφαση της Ελισάβετ έρχεται τη στιγμή που εκατομμύρια Βρετανοί βλέπουν τα γιορτινά τους σχέδια να ανατρέπονται για μια ακόμα φορά μιας και θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα σε pubs και εστιατόρια.

Παραμένει άγνωστο το αν θα βρεθεί στο Sandringham η βασίλισσα μαζί με τον στενό κύκλο συγγενών της ή αν θα περάσει μόνη τα πρώτα Χριστούγεννα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου στο Windor.

Χωρίς τα εγγόνια και τα δισέγγονα

Η Ελισάβετ είχε άλλωστε από την αρχή της πανδημίας εγκαταλείψει το Παλάτι και απομονωθεί στο Windsor μαζί με τον Φίλιππο ενώ η εντολή για ετοιμασίες στο Norfolk είχαν ξεκινήσει από το τέλος του Νοεμβρίου.

KATE MEGHAN 2

Ανατροπή! Η Ελισάβετ θέλει να κάνει Χριστούγεννα με τον Harry και τη Meghan

Γνωρίζαμε πως τρία από τα τέσσερα νέα δισέγγονα- ο Αύγουστος γιος της Ευγενίας, ο Lucas γιος της Zara Tindall και η Siena κόρη της Βεατρίκης θα ήταν κοντά στην πρόγιαγιά τους ενώ δεν αναμενόταν να έρθει στο Λονδίνο η νέα δισέγγονη της Ελισάβετ, Lilibet Diana αλλά ούτε ο Archie με τους γονείς του Harry και Meghan Markle.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Στο τραπέζι της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν κάθονται παιδιά! George Charlotte και Louis σε άλλο δωμάτιο

Το πρωτόκολλο για την εισαγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ στο νοσοκομείο - Τι λέει πρώην αξιωματούχος

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει σκάνδαλα και μεγάλες απώλειες χωρίς να καταρρέει