Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Κινδυνεύουν να χάσουν το μνημόσυνο για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Πατούλια Κατερίνα
Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Κινδυνεύουν να χάσουν το μνημόσυνο για τον πρίγκιπα Φίλιππο

Δεν θα κάνουν πίσω οι Sussexes στο θέμα της ασφάλειας- Κινδυνεύουν να χάσουν και το μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου.

To νέο σίριαλ που ξέσπασε ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την Βρετανική Κυβέρνηση είναι πιθανό να τον αναγκάσει να μην δώσει το παρών στο μνημόσυνου του ενός χρόνου από την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου.

Σύμφωνα με την Page Six, ο Harry ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί στο μνημόσυνο του παππού του, ο οποίος του έτρεφε και μεγάλη συμπάθεια.

Θα χάσει το μνημόσυνο του Φίλιππου ο Harry;

Όπως εξελίσσεται η διαμάχη του με τη Βρετανική Κυβέρνηση για τη συνδρομή της αστυνομίας στην ασφάλεια του ίδιου, της Meghan Markle και των δύο παιδιών του, οι Sussexes δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για το μνημόσυνο και για να γνωρίσει επιτέλους η βασιλική οικογένεια από κοντά την επτά μηνών σήμερα Lilibet Diana.



Ο Harry έχει όλο το παιχνίδι στα χέρια του μιας και επιμένει στην διαμάχη του με την Κυβέρνηση, η οποία θα μπορούσε να τον στείλει και στο δικαστήριο. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα, ο Harry θέλει να επιστρέψει στο Λονδίνο με την οικογένειά του αλλά αυτό είναι πολύ επικίνδυνο για τα παιδιά του.

Ο Harry δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς του

Ο 37χρονος Harry και η 40χρονη Markle πληρώνουν οι ίδιοι για την προστασία τους στις ΗΠΑ αλλά η φρουρά που έχουν χάνει την δικαιοδοσία της στο Λονδίνο ενώ ο πρίγκιπας πρότεινε να πληρώσει ο ίδιος την Αστυνομία στο διάστημα που θα βρεθεί οικογενειακώς στη Βρετανία.

Karolos harry 4

Ο Ηarry απέρριψε την πρόταση του πατέρα του πρίγκιπα Κάρολου να γυρίσει στο Λονδίνο

«Ο πρίγκιπας Χάρι κληρονόμησε έναν κίνδυνο για την ασφάλεια τού για μια ζωή,από τη τη γέννησή του. Παραμένει έκτος στη σειρά για τον θρόνο, υπηρέτησε δύο περιοδείες στο Αφγανιστάν και τα τελευταία χρόνια η οικογένειά του έχει υποβληθεί σε καλά τεκμηριωμένες νεοναζιστικές και εξτρεμιστικές απειλές. Ο ρόλος του στο Ίδρυμα μπορεί να άλλαξε αλλά το προφίλ του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει αλλάξει, ούτε και οι απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειάς του. Ο στόχος του πρίγκιπα Harry ήταν πάντα απλός, να μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια του ίδιους και της οικογένειάς του όσο θα βρίσκεται στη Βρετανία, ώστε τα παιδιά του να γνωρίσουν την πατρίδα του. Η Βρετανία θα είναι πάντα το σπίτι του πρίγκιπα Harry και η χώρα που θέλει να ρίναι η γυναίκα και τα παιδιά του ασφαλείς. Με την έλλειψη προστασίας από την αστυνομία, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με προσωπικό ρίσκο. Ο Harry πιστεύει πως με αυτή την αίτηση, περίπου δύο χρόνια χωρίς την ύπαρξη προστασίας στη Βρετανία για τον ίδιο, θα ξεκαθαρίσει την υπόθεση», έγραφε η ανακοίνωση στο τέλος, τόνισε η ανακοίνωση των δικηγόρων του πρίγκιπα που έγινε γνωστή πριν δύο ημέρες.

Κανείς δεν γνωρίζει τα επίσημα σχέδια ταξιδιού των Sussexes, πηγή από το Παλάτι πάντως τόνισε πως αν ο Harry, επιστρέψει στο Λονδίνο θα το κάνει με την οικογένειά του. Αν επιλέξει να επισκεφτεί το Λονδίνο, αυτό θα γίνει με την προστασία της αστυνομίας.



Αν τελικά λυθεί το θέμα της ασφάλειας, τότε ο Harry θα είναι η τρίτη φορά που φτάνει στον τόπο καταγωγής του και η πρώτη για την Markle, τον Archie μετά από δύο χρόνια αλλά και η πρώτη για τη Lilibet Diana που δεν έχει βρεθεί ποτέ στο Λονδίνο μετά τη γέννησή της.
Μόλις χτες έγινε γνωστό από την Daily Mail πως ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε πρόσκληση στον γιο του να έρθει οικογενειακά στο Λονδίνο και να περάσουν τις γιορτές μαζί μετά από δύο ολόκληρα χρόνια αλλά ο Harry αρνήθηκε εφόσον δεν θα υπήρχε η συνδρομή της Met Police στην ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ξανά στην επικαιρότητα η παράνομη σχέση του πρίγκιπα Wlliam με Rose Hanbury χάρη σε ένα tweet

Η βασίλισσα Ελισάβετ δε θέλει τον Harry και τη Meghan στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Εξορισμένος ο Andrew