Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε τι κάνει όταν τα παιδιά κοιμούνται ή είναι στο σχολείο

Ιωάννα Τζανή
Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε τι κάνει όταν τα παιδιά κοιμούνται ή είναι στο σχολείο

«Υπάρχει ένα διάλειμμα στο πρόγραμμά μας, οπότε μπορούμε εκείνη την ώρα να κάνουμε προπόνηση, να πάμε τον σκύλο μια βόλτα, να βγούμε στη φύση, ίσως να κάνουμε και διαλογισμό», παραδέχτηκε ο Harry για όσα κάνει όταν δεν είναι με τα παιδιά του.

Ο πρίγκιπας Harry έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση για τη νέα χρονιά , στο πλευρό της καλής του φίλης, Serena Williams.

Ο Harry και η Serena, η οποία είναι μακροχρόνια φίλη της Meghan Markle και παρευρέθηκε στον βασιλικό γάμο του ζευγαριού τον Μάιο του 2018, είχαν μία συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της BetterUp, Alexi Robichaux, σχετικά με την καλλιέργεια της ψυχικής δύναμης μέσα σε μία εξουθενωτική καθημερινότητα, γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες.

kate middleton

Είναι επίσημο! Η Kate Middleton πήρε τη θέση του πρίγκιπα Harry και ποζάρει με αθλητικές φόρμες

H καθημερινότητα του Harry

Ο 37χρονος παραδέχτηκε ότι είναι πολλές οι φορές που αισθάνεται εξάντληση και ενθάρρυνε τον κόσμο που τον ακούει, να αφιερώνει χρόνο για να επικεντρωθεί στη δική του ευημερία, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό μερικές φορές.

«Η φροντίδα του εαυτού μας είναι το πρώτο πράγμα που χάνουμε. Είμαι ευτυχής που το παραδέχομαι - ως σύζυγος, ως μπαμπάς», είπε χαρακτηριστικά.


https://www.instagram.com/p/CZiGpoCspOR

Ο πρίγκιπας Harry σημείωσε ότι αφιερώνει 30-45 λεπτά κάθε πρωί για να επικεντρωθεί στον εαυτό του.

«Ένα από τα παιδιά έχει πάει σχολείο, το άλλο παίρνει έναν υπνάκο... Υπάρχει ένα διάλειμμα στο πρόγραμμά μας, οπότε μπορούμε εκείνη την ώρα να κάνουμε προπόνηση, να πάμε τον σκύλο μια βόλτα, να βγούμε στη φύση, ίσως να κάνουμε και διαλογισμό», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι το self-care πρέπει να είναι μια καθημερινή συνήθεια που είναι εξίσου σημαντική με το βούρτσισμα των δοντιών.



Ο πρίγκιπας Harry είναι ο... προσωπικός life couch της Serena Williams

Κάποια στιγμή, η Serena Williams είπε στον Robichaux ότι εκείνη και ο Harry μπορούν να συζητούν για τέτοιου είδους ζητήματα με τις ώρες.

«Ο Harry λειτουργεί σαν life couch για εμένα και είναι ένας από τους ανθρώπους που όποτε μιλάω μαζί του, καταφέρνει να λύνε όλα τα προβλήματα της ζωής μου», αποκάλυψε.



Και πρόσθεσε μεταξύ σοβαρού και αστείου:

«Είμαι εντάξει, αλλά έχω μερικά ακόμη προβλήματα που πρέπει να λύσω. Πότε μπορώ να έρθω; Γιατί εσύ καταλαβαίνεις τα πάντα για εμένα».

Η 40χρονη ανέφερε, επίσης, ότι ο πρίγκιπας Harry τής σύστησε έναν life coach στον οποίο «στηρίχθηκε πλήρως», εφαρμόζοντας τη βοήθειά του τόσο στις επιχειρήσεις της, όσο και στο τένις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ετοιμάζουν πάλι η Meghan κι ο Harry; Οι μυστικές συναντήσεις με τον Tom Holland και τη Zendaya

Η εκστρατεία μίσους κατά της Meghan Markle θα τελειώσει αν χωρίσει τον πρίγκιπα Harry