Είναι επίσημο! Η Kate Middleton πήρε τη θέση του πρίγκιπα Harry και ποζάρει με αθλητικές φόρμες

Πατούλια Κατερίνα
Είναι επίσημο! Η Kate Middleton πήρε τη θέση του πρίγκιπα Harry και ποζάρει με αθλητικές φόρμες

Το βίντεο που δημοσίευσε η Kate Middleton φανέρωσε τα κόλπα που κάνει με τη μπάλα και το αθλητικό της σώμα.

Έβαλε φόρμες και αθλητικά παπούτσια, έκανε παιχνίδια με τη μπάλα και δημοσίευσε ένα απίθανο βίντεο στον λογαριασμό της με τον William στο Instagram για να επιβεβαιώσει την είδηση που από χτες έκανε τον γύρο της Βρετανίας.

Η Kate Middleton είναι η νέα προστάτιδα της Rugby Football Union και της Rugby Football League.

Στο βίντεο αυτό, στο οποίο η μπάλα του ράγκμπι περνάει από χέρι σε χέρι, από μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες και αθλητές αλλά και την ίδια τη 40χρονη δούκισσα, επιβεβαίωσε πως η Middleton πήρε τη θέση που είχε από το 2017 ο πρίγκιπας Harry.



«Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι προστάτιδα της Rugby Football League και της Rugby Football Union. Δύο φανταστικές οργανώσεις που έχουν δεσμευτεί να αξιοποιήσουν τη δύναμη που μπορεί να έχει ο αθλητισμός για να φέρει κοντά τις κοινότητες και να βοηθά τα άτομα να ανθίσουν. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους σε όλα τα επίπεδα των αγώνων και να επευφημήσω την Αγγλία σε αυτό που υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική χρονιά και για τα δύο αθλήματα, τόνισε η Kate στο Post το οποίο υπέγραψε χαρακτηριστικά με το γράμμα C από το αρχικό του Catherine.

middleton genethlia40 5

Η Kate Middleton θα πάρει τη θέση του πρίγκιπα Andrew - Η πρώτη γυναίκα στη φρουρά των Γρεναδιέρων


https://www.instagram.com/p/CZdzhLSF8Gz

Η είδηση πως η Kate θα πάρει τη θέση που κατείχε ο Harry ακούγεται τον τελευταίο χρόνο. Έναν περίπου χρόνο πριν, δημοσίευμα της Sunday Times ανέφερε ότι η Kate θα γινόταν προστάτης της Rugby Football Union, αλλά και της Rugby Football League, δυο ομάδες που βρισκόταν υπό την προστασία του αδερφού του συζύγου της αλλά το δημοσίευμα έμελε να επιβεβαιωθεί έναν χρόνο μετά.

Ο πρίγκιπας Harry διαδέχτηκε τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ ως προστάτης των δύο ενώσεων ράγκμπι το 2017 αλλά το 2021, όταν παραιτήθηκε από τα royal καθήκοντά του στο Megxit, η βασίλισσα τον ανάγκασε να αφήσει πίσω και τις πατρωνίες που ο ίδιος λάτρευε, ανάμεσά τους και το ράγκμπι.

Πάντως, η Middleton δεν είναι άσχετη με το ράγκμπι καθώς η ίδια έχει παρακολουθήσει μαζί με τον William πολλούς αγώνες όλα αυτά τα χρόνια.

Η Kate στη θέση και του Andrew;

Ανώτατη πηγή των Γρεναδιέρων, υποστήριξε πριν δύο εβδομάδες στους Times, πως όλοι οι στρατιωτικοί θαυμάζουν την σύζυγο του William και θεωρούν πως είναι ιδανική για τον ρόλο της νέα συνταγματάρχη στη Φρουρά των Γρεναδιέρων στη θέση του πρίγκιπα Andrew. Αν η βασίλισσα ακούσει τους φρουρούς και δώσει τον τίτλο στην Middleton, αυτή θα είναι η πρώτη γυναίκα στην 366χρονη ιστορία της Φρουράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Η βασίλισσα Ελισάβετ σημείωσε νέο ρεκόρ και άφησε πίσω της την Kate Middleton