Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ξανά θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά από έξοδο χωρίς μάσκα

Ιωάννα Τζανή
Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι ξανά θετικός στον κορονοϊό λίγες ώρες μετά από έξοδο χωρίς μάσκα

Μετά τον Μάρτιο του 2020, ο Κάρολος νοσεί ξανά από covid19.

Συναγερμός ξανά στο Παλάτι, καθώς ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και πλέον βρίσκεται σε απομόνωση!

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έλαβε το θετικό αποτέλεσμα για τον κορονοϊό το πρωί της Πέμπτης (10/2/22) και ακύρωσε την εμφάνιση στα αποκαλυπτήρια αγάλματος στο Winchester.

prince charles tv show2

Ο πρίγκιπας Κάρολος σε tv ριάλιτι! Η εμφάνιση στο Keeping Up With The Aristocrats θα συζητηθεί

Η είδηση έρχεται μία ημέρα αφότου ο 73χρονος και η σύζυγός του Camilla συνάντησαν κόσμο σε δεξίωση στο Βρετανικό Μουσείο και μάλιστα χωρίς να φορούν μάσκα προστασίας.

karolos

Ο πρίγκιπας Κάρολος νοσεί για δεύτερη φορά

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος προσβάλλεται από κορονοϊό, ενώ τον Μάρτιο του 2020 πέρασε τον ιό με ήπια συμπτώματα στο ξεκίνημα της πανδημίας

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επρόκειτο να αποκαλύψει το άγαλμα της Licoricia του Winchester, μιας μεσαιωνικής Εβραϊκής επιχειρηματία που ήταν δανειστής και μονογονέας στην πόλη Hampshire.

Η ανακοίνωση που ήρθε από το Clarence House ανέφερε ότι ο 73χρονος είναι «πολύ απογοητευμένος που δε μπόρεσε να παρευρεθεί και θα προσπαθήσει να προγραμματίσει εκ νέου την επίσκεψή του το συντομότερο δυνατό».



Η έξοδος μία ημέρα πριν

Το βράδυ πριν βγει θετικός, ο Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, είχαν δώσει το παρών σε δεξίωση στο Βρετανικό Μουσείο για να γιορτάσουν το έργο του British Asian Trust (BAT).

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο καγκελάριος Rishi Sunak, η υπουργός Εσωτερικών Priti Patel και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ian Rush. Αυτή ήταν και η πρώτη κοινή εμφάνιση του Κάρολου με την Καμίλα μετά την ανακοίνωση της βασίλισσας, στην οποία τόνιζε ως επιθυμία της να ονομαστεί η σύζυγος του γιου της βασίλισσα και όχι πριγκίπισσα σύζυγος, όταν εκείνος θα ανέβει στον θρόνο.


https://www.instagram.com/p/CZxnbm4ovnJ

Φόβοι για τη βασίλισσα:

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο 73χρονος δεν είχε έρθει σε εαφή μαζί της εδώ και μία εβδομάδα, επομένως προς το παρόν δεν υπάρχει φόβος να έχει κολλήσει κορονοϊό τη μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να φιλοξενήσει τον Harry και την οικογένειά του!

Σιδερώνει μέχρι και τα κορδόνια από τα παπούτσια - Οι απίστευτες παραξενιές του πρίγκηπα Κάρολου