Σιδερώνει μέχρι και τα κορδόνια από τα παπούτσια - Οι απίστευτες παραξενιές του πρίγκηπα Κάρολου

Κατερίνα Μπούσιου
Σιδερώνει μέχρι και τα κορδόνια από τα παπούτσια - Οι απίστευτες παραξενιές του πρίγκηπα Κάρολου

Μέχρι και η οδοντόκρεμα πρέπει να είναι πάνω στην οδοντόβουρτσα κάθε πρωί στο μπάνιο του. 

Ο πρίγκηπας Κάρολος δεν έκρυψε ποτέ τον βρετανικό συντηρητισμό του και ως συμπεριφορά αλλά τελικά και ως συνήθειες. 'Οπως είναι φυσικό από μικρό παιδί ανατράφηκε ως μελλοντικός βασιλιάς και μάλιστα με σκληρή εκπαίδευση. 'Εχει μάθει να τον φροντίζουν σε σημείο που μερικές αξιώσεις του στην καθημερινότητά του, προκαλούν μέχρι και το γέλιο.


https://www.instagram.com/p/CXbOxvQAvkz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κολλαριστά τα κορδόνια των παπουτσιών του

'Oπως είναι φυσικό κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό ατόμων που είναι οι προσωπικοί τους μπάτλερ, εκτός από τους υπηρέτες, τους σεφ και τους ανθρώπους που φροντίζουν την καθαριότητα. Για τις κυρίες, προσθέστε και τις αμπιγιέζ, τους make up artists και τους κομμωτές τους, πολλοί από τους οποίους μένουν και μόνιμα στα δωμάτια υπηρεσίας. Μαζί με τους γραμματείς και τους διευθυντές δημοσίων σχέσεων ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος. Ο πρίγκηπας όπως είναι φυσικό έχει έναν αριθμό προσωπικών του μπάτλερ οι οποίοι θα πρέπει να φροντίζουν την γκαρνταρόμπα του και να τα έχουν όλα έτοιμα στο δωμάτιό του. Και κάπως έτσι, αποκαλύφθηκαν από τον πρώην μπάτλερ της Νταιάνα, Paul Burell στο ντοκιμαντέρ «Serving the Royals: Ιnside the Firm» κάποιες ιδιοτροπίες του Κάρολου.



Καταρχάς όταν επιστρέφει από τις υποχρεώσεις του, τα πάντα μέσα στο δωμάτιο του στο Clarence House, όπως λέγεται η πριγκηπική κατοικία, θα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Οι πιτζάμες του θα πρέπει να σιδερώνονται ξανά όταν τις βγάζει το πρωί για να της βρίσκει ξανά αψεγάδιαστες το βράδυ, ακόμη και τα κορδόνια στα παπούτσια του θα πρέπει να είναι σιδερωμένα και αυτή η συνήθεια είναι αρκετά παράξενη. Φυσικά κολλαριστά είναι όλα του τα κοστούμια ακόμη και τα πιο casual ρούχα που φορά εντός σπιτιού. Και σας έχουμε και καλύτερο: Κάθε πρωί ο προσωπικός του υπηρέτης θα πρέπει να του έχει έτοιμη την οδοντόβουρτσά του με την ακριβή ποσότητα οδοντόκρεμας πάνω της, έτοιμη για να την χρησιμοποιήσει ο πρίγκηπας, χωρίς να κουνήσει το μικρό του δαχτυλάκι! (Στο παρακάτω video θα πάρετε και μία γεύση της κατοικίας του).



Αν αυτά σας προκαλούν γέλιο, αυτό που θα σας πούμε στη συνέχεια θα σας φανεί έως και παράλογο. Σύμφωνα λοιπόν με τον Burell, ο Κάρολος έχει επί καθημερινής βάσεως δύο υπηρέτες που τον βοηθούν να ντυθεί. Μέχρι και τα παπούτσια του φορούν, γιατί είπαμε ο πρίγκηπας δεν κουνά το μικρό του δαχτυλάκι για να κάνει κάτι. Κάποια στιμή όμως του ζήτησε κάτι απίστευτο όπως λέει: «Μία μέρα, μου χτύπησε το κουδούνι για να παω στην βιβλιοθήκη. Και μου είπε: Paul ένα γράμμα από την βασίλισσα έπεσε μέσα στο καλάθι των αχρήστων, μπορείς να μου το δώσεις;» Φυσικά ο τότε υπηρέτης, νυν συνταξιούχος, το πήρε από το καλάθι και το έβαλε πάνω στο γραφείο. Απίστευτο;

Φανταστείτε τι θα ζητά αν μία μέρα διαδεχθεί την μητέρα του και γίνει βασιλιάς!

Photo credits Associated Press / Instagram @clarencehouse

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα του πρίγκιπα Καρόλου λίγο πριν τελειώσει το 2021

Ο πρίγκιπας Κάρολος έκανε την ερώτηση για το χρώμα του μωρού της Meghan και του Harry

Ο Κάρολος δεν ήταν ποτέ ο γιος που ήθελε ο Φίλιππος να έχει - Τον έκανε να ξεσπά σε κλάματα