Super Bowl 2022: Ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών για πρώτη φορά - Μαζί του η πριγκίπισσα Ευγενία

Ιωάννα Τζανή
Super Bowl 2022: Ο πρίγκιπας Harry έδωσε το παρών για πρώτη φορά - Μαζί του η πριγκίπισσα Ευγενία

Ο πρίγκιπας Harry εθεάθη στο κερκίδες μαζί με την ξαδέρφη του, πριγκίπισσα Ευγενία.

Ο πρίγκιπας Harry αξιοποίησε τον ελεύθερο κυριακάτικο χρόνο του παρακολουθώντας το Super Bowl 2022 για πρώτη φορά από κοντά.

Ο δούκας του Sussex εντοπίστηκε από τον φακό στον μεγάλο αγώνα στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, μαζί με την πρώτη του ξαδέρφη, πριγκίπισσα Ευγενία.

princess eugenie son birthday

Ο γιος της πριγκίπισσας Ευγενίας, Αύγουστος, έγινε ενός! Η ιδιαίτερη ευχή στο Instagram

Ο Harry, ο οποίος μετακόμισε στην Καλιφόρνια με τη σύζυγό του Meghan Markle το 2020, είναι γνωστό πως είναι λάτρης των σπορ, ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που έδωσε το παρών στο Super Bowl.


https://www.instagram.com/p/CZ8SH9FLLZI

Δε γνωρίζουμε εάν ο δούκας υποστήριζε τους Los Angeles Rams ή τους Cincinnati Bengals, πάντως η σύζυγός του Meghan γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες.

Ο πρίγκιπας Harry έχει στενή σχέση με την ξαδέρφη του, πριγκίπισσα Ευγενία

Η πριγκίπισσα Ευγενία ταξίδεψε από το σπίτι της στο Windsor της Αγγλίας, όπου ζει με τον σύζυγό της Jack Brooksbank και τον ενός έτους γιο τους, August, στην Καλιφόρνια, προκειμένου να παρακολουθήσει κι εκείνη μαζί με τον ξάδερφό της το φετινό Super Bowl. Το σπίτι που μένει η Ευγενία με την οικογένειά της στο Windsor, το Frogmore Cottage, είναι άλλωστε, το σπίτι του Harry και της Meghan, στο οποίο έμειναν με τον γιο του Archie, πριν τη μετακόμιση αρχικά στον Καναδά κι έπειτα στις ΗΠΑ. Το σπίτι αυτό έχει ανακαινιστεί πλήρως από τους Sussexes, έχει αποπληρωθεί από το royal ζευγάρι και έχει παραχωρηθεί στην Ευγενία όσο ο Harry θα ζει στις ΗΠΑ.



Ο 37χρονος Harry και η 31χρονη Ευγενία είναι δύο πολύ αγαπημένα ξαδέρφια και υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσά τους.

Μάλιστα, μετά τη γέννηση της κόρης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Lilibet, τον Ιούνιο, η πριγκίπισσα Ευγενία εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πιο θερμές ευχές της προς το ζευγάρι.

«Συγχαρητήρια αγαπημένα μου ξαδέρφια. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για εσάς», έγραψε η 31χρονη στο Insta story της, κάτω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Harry και της Meghan.



Μιλώντας στην Oprah Winfrey τον περασμένο Μάρτιο, η Meghan Markle αποκάλυψε ότι γνώριζε την Ευγενία πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry.

«Η Ευγενία κι εγώ είχαμε γνωριστεί πριν γνωρίσω τον Harry, οπότε ήταν άνετα μαζί της. Κάνουμε παρέα με την οικογένειά της», είπε χαρακτηριστικά η 40χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Meghan – Harry: Η βασίλισσα θα οργανώσει το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana

Δεν φαντάζεσαι με ποιο royal μέλος κάνει κολλητή παρέα η Meghan Markle