Meghan – Harry: Η βασίλισσα θα οργανώσει το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana

Πατούλια Κατερίνα
Meghan – Harry: Η βασίλισσα θα οργανώσει το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana

Ανακωχή φαίνεται πως θέλει να κάνει η Ελισάβετ με το μέτωπο των Sussexes

Έχοντας μπροστά της μια πιθανή δίκη για τον πρίγκιπα Andrew στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο έως Δεκέμβριο του 2022 και την οργάνωση του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως θέλει να κλείνει μέτωπα πια κι όχι να τα ανοίγει.

Μια ξεχωριστή χρονιά για τη βασίλισσα

Μπορεί το 2021, η βασίλισσα ένιωσε μεγάλο πόνο με την απώλεια του πρίγκιπα Φίλιππου, τα δεινά με τον γιο της Andrew, την επιδείνωση της υγείας της και τα καψόνια των Sussexes, όμως το 2022 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά, μιας και στις 6 Φεβρουαρίου 2022, η βασίλισσα θα συμπληρώσει 70 χρόνια στον θρόνο.

Το πάρτι για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο θα λάβει χώρα στο Παλάτι στις 4 Ιουνίου και η γιορτή θα είναι μεγάλη.

Τα σχέδια των Sussexes:


https://www.instagram.com/p/CX1mNEjlznc

Μπορεί οι Sussexes να έκοψαν τις γέφυρες με τη βασιλική οικογένεια μέσα στο 2021, με τη συνέντευξη στην Oprah και τις αιχμηρές δηλώσεις, όμως η βασίλισσα δεν τους απέκλεισε από τους εορτασμούς του Ιωβηλαίου. Αντίθετα, η Ελισάβετ μαζί με την δική της ξεχωριστή στιγμή θα οργανώσει και το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana στις 4 Ιουνίου.

Αυτή τη στιγμή καμία πηγή δεν επιβεβαιώνει πως οι Sussexes θα ταξιδέψουν τον Ιούνιο στο Λονδίνο αλλά είναι σαφές πως κάποια στιγμή ο πρίγκιπας πρέπει να επιστρέψει οικογενειακώς στην πατρίδα του για να γνωρίσει η βασίλισσα αλλά και όλη η οικογένειά του από κοντά τη Lilibet και να ξαναδούν μετά από δύο ολόκληρα χρόνια και τον Archie.

lilibetdianamw 271640177 1281190945734573 2498605102382788218 n.webp

Δύο χρόνια από το Megxit: Η αλήθεια για τη σχέση του Harry και της Meghan Markle δεν είναι ρόδινη

Η Lilibet γεννήθηκε στο νοσοκομείο Santa Barbara Cottage και είναι πιθανό στις 2 Ιουνίου 2022, να βρεθεί για πρώτη φορά στο μπαλκόνι για το Trooping the Colour κοντά στην προγιαγιά της.

Στις 2 Ιουνίου θα γίνει η παρέλαση προς τιμήν των γενεθλίων της βασίλισσας, στις 3 Ιουνίου θα γίνει λειτουργία στον ναό του Αγίου Παύλου και την Παρασκευή 5 Ιουνίου θα είναι η τελευταία ημέρα των εορτασμών στη Βρετανία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πολύ σκληρός παππούς ο Κάρολος: «Ο Archie δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας»

Πρίγκιπας Harry: Η λεπτομέρεια για τον Archie που λίγοι πρόσεξαν - Η επιγραφή στη θήκη του tablet

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση