Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε δήλωση για την υγεία της συζύγου του Charlene και έχει νέα να μοιραστεί

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε δήλωση για την υγεία της συζύγου του Charlene και έχει νέα να μοιραστεί

Έσπασε τη σιωπή του ο πρίγκιπας Αλβέρτος και μας έκανε update για την υγεία της Charlene η οποία παραμένει άφαντη.

Μια νέα δήλωση μετά από πολύ καιρό έκανε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για την κατάσταση υγείας της επί δέκα χρόνια συζύγου του, πριγκίπισσας Charlene.

Στην επίμονη ερώτηση για το πότε θα ξαναδούμε την Charlene, ο Αλβέρτος τόνισε στην εφημερίδα Monaco-Matin πως η σύζυγός του τα πηγαίνει πολύ καλύτερα και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως σύντομα θα την δείτε ξανά στο πριγκιπάτο».

Η δήλωση αυτή είναι η πιο πρόσφατη, μετά από εκείνη που έκανε το πριγκιπάτο του Μονακό τον Ιανουάριο και στην οποία η φροντίδα της πριγκίπισσας ήταν ενθαρρυντική αλλά θα έπρεπε να παραμείνει για αρκετές εβδομάδες ακόμα στην κλινική εκτός Μονακό.



Δίπλα στα δίδυμα παιδιά του ο Αλβέρτος

O Αλβέρτος είχε μιλήσει λίγο μετά την νέα φυγή της Charlene, υπογραμμίζοντας πως τα παιδιά του, Jacques και Gabriella, είχαν «υποφέρει από την απουσία της μητέρας τους», αλλά τα αποζημίωσε με το να αναλάβει έναν πιο ενεργό ρόλο στη ζωή τους: «Για μένα, είναι πολύ απλό – η προτεραιότητά μου είναι η οικογένειά μου», είπε ο πρίγκιπας, όταν ρωτήθηκε για το πώς θα παίξει τον ρόλο του αρχηγού κράτους και του πατέρα»!

«Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική περίοδος στη ζωή τους– ο τρόπος που μεγαλώνουν τα βοηθά να δουν τον κόσμο. Και αν ένας από τους γονείς λείπει για ιατρικούς λόγους, ο άλλος γονέας πρέπει να είναι εκεί. Έχω ακούσει πάρα πολλούς φίλους και γνωστούς να μου λένε ότι θα ήθελαν να ήταν εκεί για τα παιδιά τους, αντί να ασχολούνται τόσο πολύ με την επαγγελματική τους ζωή. Δεν θέλω να έχω αυτές τις τύψεις», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από τις 19 Νοεμβρίου επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον πρίγκιπα Αλβέρτο πως η Charlene είναι ξανά μακριά από την οικογένειά της και νοσηλεύεται σε κλινική εκτός Μονακό.

«Δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Charlene έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - ένα κρυολόγημα ή η γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας – οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης- αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά», είπε τότε ο Αλβέρτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πριγκίπισσα Charlene: Γιατί η ανακοίνωση των ανακτόρων προκαλεί νέα ανησυχία για την υγεία της

Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlene: Το περίεργο βίντεο και τα νέα για την υγεία της