Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlene: Το περίεργο βίντεο και τα νέα για την υγεία της

Πατούλια Κατερίνα
Γενέθλια για την πριγκίπισσα Charlene: Το περίεργο βίντεο και τα νέα για την υγεία της

Η πριγκίπισσα Charlene έσβησε 44 κεράκια στην τούρτα της.

Μόνη περνάει τα 44α γενέθλιά της η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, η οποία παραμένει στην κλινική όπου λαμβάνει βοήθεια για την ψυχική και σωματική εξάντληση την οποία βιώνει και για την οποία έχει μπει στην κλινική από τον Νοέμβριο, λίγο μετά την επιστροφή της στο Μονακό.

Άγνωστη η τοποθεσία της Charlene

Με ένα βίντεο με φωτογραφίες της από την παιδική ηλικία, επέστρεψε στο Instagram η Charlene, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως το ποστ δεν έχει γραφτεί από την ίδια την θλιμμένη πριγκίπισσα του Μονακό. Το αρχικό βίντεο δημιούργησε ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Charlene και το προφίλ της πριγκίπισσας τον έκανε repost στο Instagram.

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε και τα δίδυμα παιδιά της Charlene, τον 7χρονο Jaques και την επτάχρονη Gabriella αλλά και τον 63χρονο πρίγκιπα Αλβέρτο.

Στο αρχικό μήνυμα το προφίλ του φιλανθρωπικού οργανισμού έγραφε χαρακτηριστικά:


https://www.instagram.com/p/CZJQ5MEIaID

Tα μοναχικά γενέθλια

«Χαρούμενα γενέθλια πριγκίπισσα Charlene, σε τιμούμε για ΄το πόσο δίνει όλο σου το είναι για να αλλάξεις τη ζωή των ανθρώπων και το να αλλάζεις ζωές είναι πραγματικά μια έμπνευση. Δημιουργήσαμε αυτό το βίντεο του ταξιδιού σου ως σήμερα για να σου δείξουμε πόσο σε αγαπάμε και πόσο μας εμπνέεις», τόνιζε το βίντεο.

Στον οργανισμό αυτό, η Charlene είχε ρίξει μεγάλο μέρος της ενέργειάς της για να προστατεύσει τη ζωή των άγριων ζώων αλλά και των παιδιών που είχαν ανάγκη.


https://www.instagram.com/p/CZJFk3cpCRh

Το τελευταίο ποστ που είχε κάνε η Charlene στον λογαριασμό της στο Instagram ήταν στις 26 Δεκεμβρίου, ημέρα θανάτου του Desmond Tutu ενώ είχε προηγηθεί μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με τα παιδιά της και τον Αλβέρτο, σε μορφή σκίτσου, η οποία θύμιζε εικόνα της περασμένης χρονιάς.



Άγνωστη η τοποθεσία της Charlene

«Δεν έχει να κάνει ούτε με κάποια αισθητική επέμβαση, η Charlene έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις - ένα κρυολόγημα ή η γρίπη ή ο Θεός να μας βοηθήσει, COVID. Μάλλον πρόκειται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη σχέση μας. Θέλω να το κάνω πολύ σαφές. Αυτά δεν είναι προβλήματα στη σχέση μας, όχι με τη σχέση μεταξύ ενός συζύγου. Είναι διαφορετικής φύσης. Αυτό ήταν σίγουρα ένας παράγοντας – οι διορθωτικές επεμβάσεις στον ρινικό κόλπο τον Μάιο λόγω λοίμωξης- αλλά σε αυτό το σημείο προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω. Μπορώ να πω ότι υπέφερε απίστευτη κούραση. Δεν είχε κοιμηθεί καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά», είχε σχολιάσει ο Αλβέρτος λίγο μετά την εξαφάνιση της συζύγου του, τονίζοντας όμως πως θα επισκεπτόταν την σύζυγό του και θα την έβλεπε και το κοινό σύντομα, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πριγκίπισσα Charlene δυσκολευόταν να χαμογελάσει - «Ήταν μια εξαιρετικά επίπονη χρονιά»

H πριγκίπισσα Charlene παραλίγο να πεθάνει στη Νότιο Αφρική

Ούτε καρκίνος, ούτε πλαστικές επεμβάσεις: Αυτό είναι το πρόβλημα της πριγκίπισσας Charlene