Η Kate αφιέρωσε έναν ρομαντικό χορό στον William εκτός πρωτοκόλλου στην Καραϊβική

Κατερίνα Μπούσιου
Η Kate αφιέρωσε έναν ρομαντικό χορό στον William εκτός πρωτοκόλλου στην Καραϊβική

Το...λίκνισμα της πριγκίπισσας και η καλοκαιρινή διάθεση στην επίσημη επίσκεψή τους. 

Το πριγκηπικό ζεύγος που είναι αρκετά δημοφιλές στην Βρετανία, κάνει αυτές τις ημέρες το πρώτο επίσημο ταξίδι μετά από το δύσκολο διάστημα της πανδημίας και ο William μαζί με την Kate, βρίσκονται στην Καραϊβική χωρίς τα παιδιά τους, ως εκπρόσωποι της βασίλισσας Ελισάβετ στα πλαίσια και των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Η πρώτη μέρα της επίσκεψης είχε κάποια απρόοπτα από ντόπιους που θεώρησαν λίγο...αυθαίρετη την επίσκεψη χωρίς να ερωτηθούν. Σε αυτά τα μέρη κυριαρχούν άλλωστε διάφορες φυλές που έχουν τους δικούς τους κανόνες. Πάντως σε ένα στιγμιότυπο, η Kate σε πολύ καλή διάθεση άρχισε να λικνίζεται μπροστά στον William, εκτός...πρωτοκόλλου.



Ο χορός με τους Garifuna

Θα μπορούσε να είναι σα να κάνουν πρόωρες διακοπές και μάλιστα μόνο για δύο, αφού τα παιδιά τους, λόγω των σχολείων τους έπρεπε να μείνουν στη Βρετανία. Ο καιρός της Καραϊβικής όπου βρίσκονται εδώ και δύο 24ωρα προδιαθέτει για να είναι λίγο περισσότερο χαλαροί και το τροπικό κλίμα τους άλλαξε τη διάθεση. Μάλιστα στη Μπελίζ, σε ένα μικρό ανεξάρτητο κρατίδιο που είναι στο σύμπλεγμα των νησιών της Καραϊβικής είχαν ένα θερμό καλωσόρισμα από μία φυλή της περιοχής, τους Garifuna, οι οποίοι κατάγονται από την Αφρική και βρίσκονται εδώ και έναν αιώνα σχεδόν στην περιοχή. Ο William και η Kate άφησαν τα πρωτόκολλα κατά μέρος και πιάστηκαν χέρι με χέρι με τους ντόπιους για να χορέψουν στους ρυθμούς τους.


https://www.instagram.com/reel/CbV9LnGlhHV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate έκανε μάλιστα εντύπωση με το φλοράλ καλοκαιρινό της φόρεμα αλλά και τις λευκές εσπαντρίγιες της. Τα τακούνια και τα επίσημα φορέματα δεν ταιριάζουν στην περίσταση, όταν μάλιστα πρέπει να περπατήσει πάνω στην αμμουδιά. Η περιοδεία του ζευγαριού θα συνεχιστεί μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με επόμενους σταθμούς την Τζαμάικα και τις Μπαχάμες.



Πάντως οι βρετανοί δημοσιογράφοι είναι αρκετά εφάνταστοι στις απορίες τους, τώρα που λείπει το πριγκηπικό ζεύγος σε δουλειές, καθώς αναρωτήθηκαν ποιος προσέχει τα τρία παιδιά τους. Και η απάντηση δόθηκε από την αγγλική έκδοση του Hello που θύμισε στους αναγνώστες του, ότι υπεύθυνη για αυτό είναι η ισπανικής καταγωγής, Maria Teresa Turrion Borrallo, νταντά του George, της Charlotte και του μικρού Louis, εδώ και πολλά χρόνια. Βέβαια και οι γονείς της Kate επισκέπτονται συχνά το σπίτι για να βοηθήσουν όσο μπορούν. Δεν τους λείπει βέβαια βοήθεια με τόσο υπηρετικό προσωπικό.

royalnunny

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kate Middleton - Πρίγκιπας William: Ξεκίνησε με παρατράγουδα το ταξίδι στην Καραϊβική

Σαν σήμερα, η Kate και ο William έσπασαν μία βασιλική παράδοση 121 ετών

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δε θα παραβρεθούν στα BAFTA και ο λόγος δεν μας πείθει