Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Ο απαράβατος βασιλικός κανόνας που… «έσπασαν» στην Τζαμάικα

Μαρία Ροδίτη
Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Ο απαράβατος βασιλικός κανόνας που… «έσπασαν» στην Τζαμάικα

Ο επικός τρόπος με τον οποίο έσπασαν τον κανόνα του Παλατιού σίγουρα δεν πρέπει να ενθουσίασε ιδιαίτερα τη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Στην Καραϊβική βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton στα πλαίσια της royal περιοδείας τους και για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Η τελευταία στάση του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge ήταν στην Τζαμάικα (η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στις Μπαχάμες), όπου το ζευγάρι ήρθε σε επαφή με τη reggae κληρονομιά του θρύλου της μουσικής, Bob Marley, στη γειτονιά Kingston της Trench Town.

Εκτός από τη μουσική, οι εορταστικές εκδηλώσεις κατά την παραμονή της Kate και του William στην Τζαμάικα περιλάμβαναν και πολλά αθλήματα. Αφού ο πρίγκιπας William συμμετείχε σε έναν σύντομο αγώνα ποδοσφαίρου, αυτός και η Kate συνάντησαν στη συνέχεια τις διασημότητες του Τζαμαϊκανού ποδοσφαίρου, Raheem Sterling και Leon Bailey, όπως αναφέρει το People. Και κάπου εκεί ανάμεσα στις μετακινήσεις τους η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William παραβίασαν έναν πολύ σημαντικό κανόνα του Παλατιού.

Ταξίδι με διαδηλώσεις για William και Kate αλλά και βουτιές δίπλα σε καρχαρίες στην Τζαμάικα

Ο κανόνας που «έσπασαν» Kate και William στην Τζαμάικα

Κάποια στιγμή, λοιπόν, το βασιλικό ζεύγος συναντήθηκε με την ομάδα bobsleigh της Τζαμάικα τα μέλη της οποίας προχώρησαν σε μια εγκάρδια υποδοχή. Μάλιστα, η ομάδα κάλεσε τον Δούκα και τη Δούκισσα να καθίσουν σε ένα από τα έλκηθρα που χρησιμοποιήθηκαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2022. Εκεί… ήταν που Kate Middleton και πρίγκιπας William παραβίασαν τον βασιλικό κανόνα.


https://www.instagram.com/p/CbbM6COKAzE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι συνέβη; Με ενθουσιασμό, τα μέλη της ομάδας bobsleigh της Τζαμάικα πόζαραν για μια φωτογραφία με τον Δούκα και τη Δούκισσα, και κάπως έτσι… βγήκε μια selfie. Και – σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις- η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι fan των selfies και, μάλιστα, τις εντάσσει στους «κακούς τρόπους» που μπορεί να έχει κάποιος.



Σαν να μην έφτανε, λοιπόν, το γεγονός ότι αυτό το ταξίδι στην Τζαμάικα δεν… πήγε και πολύ καλά με τις διαδηλώσεις που συνάντησαν η Kate και ο William και με την τάση που έχουν αυτά τα κράτη της Κοινοπολιτείας να ανεξαρτητοποιηθούν, ήρθε και η selfie και αποτέλειωσε το βασιλικό ζεύγος. Μάλλον, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ καλά μετά από όλα αυτά.

Πώς η selfie… διέρρευσε

Μπορεί ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton να μη μοιράστηκαν αυτή τη selfie στα προσωπικά τους social media, όμως ο royal φωτογράφος, Samir Hussein, το έκανε στο δικό του Instagram, όπως και η ομάδα bobsleigh.


https://www.instagram.com/p/CbbMJdROiX9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τι τιμή να έχουμε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge όχι μόνο στην Τζαμάικα, αλλά να κάθονται σε ένα από τα bob έλκηθρά μας που γράφει ιστορία», έγραψε η ομάδα στο Instagram της. Και πρόσθεσε: «Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη και ανυπομονούμε να γίνουμε για άλλη μια φορά το #HottestThingOnIce στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026!». Το post έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 8.600 likes και άπειρα σχόλια ενθουσιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ