Ο πρίγκιπας Louis έγινε 4 ετών και το παλάτι του ευχήθηκε με το πιο ξεχωριστό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο πρίγκιπας Louis έγινε 4 ετών και το παλάτι του ευχήθηκε με το πιο ξεχωριστό post

O γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton γεννήθηκε σαν σήμερα και οι γονείς του δημοσίευσαν μερικά νέα πορτρέτα του.

Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια (23 Απριλίου 2018) γεννήθηκε ο πρίγκιπας Louis, το τρίτο παιδί του πρίγκιπα William και της Κate Middleton, μετά τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte και ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

Τα νέα πορτρέτα του Πρίγκιπα Louis για τα τέταρτα γενέθλιά του

Η αλήθεια είναι πως ελάχιστες φορές τον έχουμε δει να συνοδεύει τους γονείς του σε δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο εκείνοι φρόντισαν να του ευχηθούν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Το επίσημο προφίλ του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge στο Instagram δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis και είναι εμφανές το πόσο πολύ μεγάλωσε.

«4 ετών αύριο», ανέφερε η ανάρτηση ενώ μας πληροφορεί πως τις συγκεκριμένες λήψεις έχει τραβήξει για ακόμη μια φορά η μαμά του, Kate Middleton. Φορώντας πετρόλ βερμούδα και γκρι πουλόβερ, ο μικρός Πρίγκιπας Louis χαμογελά στον φωτογραφικό φακό και οι royal fans έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους κάτω από το post.

https://www.instagram.com/p/Ccqx4gON1PW

Το post για τα τρίτα γενέθλια του Πρίγκιπα Louis

Πέρσι ο πρίγκιπας Louis ξεκίνησε σχολείο, στο Willcocks Nursery School στο Κensington και η μητέρα του τον φωτογράφησε, δημοσιεύοντας αργότερα το πορτρέτο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τραβηγμένη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από τη Δούκισσα λίγο πριν φύγει για την πρώτη του μέρα στο νηπιαγωγείο. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα εικόνα του πρίγκιπα Louis», έγραφε χαρακτηριστικά το post που δημοσίευσαν στo Ιnstagram ο William και η Kate από το επίσημο προφίλ τους.

Η Δούκισσα του Cambridge έντυσε τον γιο της με καρό πουκάμισο, πουλόβερ και σορτσάκι (αφού ακόμα δεν επιτρέπεται να φορέσει παντελόνι λόγω των κανόνων που ισχύουν στο παλάτι) και αθλητικά παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/CN-76mHF3WE

Η γέννηση του Πρίγκιπα Louis

https://www.instagram.com/p/BiadXx_g4z0

Ο πρίγκιπας Louis γεννήθηκε στις 23 Απριλίου του 2018 στο St. Mary’s Paddington και είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, μετά τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte.

https://www.instagram.com/p/BiadZaFAznV

Το πιστοποιητικό γέννησής του είδε αργότερα το φως της δημοσιότητας και περιλαμβάνει τα πλήρη ονόματα του πατέρα και της μητέρας του. Ως επαγγέλματα των γονιών του αναφέρονται «Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα του Ηνωμένου Βασιλείου».

pistopoihtiko_louis.jpg

Πηγή κεντρικής: dukeandduchessofcambridge