Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί στην τελετή των Invictus Games

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αντάλλαξαν το πιο τρυφερό φιλί στην τελετή των Invictus Games
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο έρωτας της Meghan και του Harry καλά κραττεί τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο τους στο Windsor.

Η Meghan Markle επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια απουσίας στις ΗΠΑ, στο πλευρό του πρίγκιπα Harry συνοδεύοντας τον σύζυγό της στα Invictus Games στη Χάγη της Ολλανδίας.

Το τρυφερό φιλί

Και μπορεί την πρώτη ημέρα των εμφανίσεών τους οι Sussexes να ήταν συγκρατημένοι, ο έρωτάς του ξεδιπλώθηκε πλήρως στην τελετή έναρξης των Αγώνων Invictus στους οποίος συμμετέχουν οι βετεράνοι τραυματίες.

H Meghan Markle εμφανίστηκε στο πλευρό του Harry με λευκό κοστούμι και πιο λαμπερή από ποτέ

Η Meghan φορώντας ένα λευκό τοπ και μια μαύρη παντελόνα, ανέβηκε στη σκηνή της τελετής έναρξης των αγώνων και προσκάλεσε τον καλό της, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής και δημιουργός των αγώνων. Ο Harry, ανέβηκε τελικά στη σκηνή και η χημεία του ζευγαριού ήταν μεγάλη.

Harry και Meghan αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, δεν σταμάτησαν να χαμογελούν ενώ η Markle ευχαρίστησε όλους τους διαγωνιζόμενους και ειδικά την ομάδα της Ουκρανίας, την οποία χαιρέτησε στη γλώσσα τους τονίζοντας τη φράση: «Δόξα στην Ουκρανία».

Η αναφορά του Harry στον Archie

Στη δική του ομιλία ο πρίγκιπας ευχαρίστησε με τη σειρά του την Ουκρανική ομάδα για την ανδρεία της και έπειτα μίλησε για τον γιο του Archie, τονίζοντας πως όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες αποτελούν παράδειγμα για εκείνον.

«Όταν μιλάω με τον γιο μου Archie για το τι θέλει να γίνε όταν μεγαλώσει, κάποιες μέρες λέει ότι θέλει να γίνει αστροναύτης, κάποιες οδηγός ελικοπτέρου. Όμως, του υπενθυμίζω πως ό,τι κι αν γίνει όταν μεγαλώσει, σημασία έχει ο χαρακτήρας του. Και τίποτα δεν θα κάνει τη μαμά του και μένα πιο περήφανους από το να δούμε πως ο χαρακτήρας του θα μας θυμίζει όλους εσάς».

Δες μερικές από τις φωτογραφίες του ζευγαριού επί σκηνής παρακάτω.

DPG Network