«Σου λείπει ο αδερφός σου»; Η απάντηση του Harry για τον πρίγκιπα William δεν ήταν η αναμενόμενη

Πατούλια Κατερίνα
«Σου λείπει ο αδερφός σου»; Η απάντηση του Harry για τον πρίγκιπα William δεν ήταν η αναμενόμενη
PA Wire

Οι δύο πρίγκιπας William και Harry, παιδιά του Κάρολου και της αδικοχαμένης Diana βιώνουν τα τελευταία χρόνια την πιο βαθιά κρίση στη σχέση τους.

Λαλίστατος είναι τις μέρες αυτές των Invictus Games o πρίγκιπας Harry. Λαλίστατος μέχρι να έρθει στην κουβέντα ο αδερφός του William. Βλέπεις τις μέρες αυτές ο Harry βρέθηκε στη Χάγη για τους αγώνες Invictus και έδωσε και συνέντευξη στη Hoda Kotb. Κι ενώ ο 37χρονος πρίγκιπας απάντησε με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη γιαγιά του, τη Meghan και τα παιδιά του, όταν η κουβέντα πήγε στον William, ο Harry έστριψε δια του αρραβώνος.

Σου λείπει ο πατέρας και ο αδερφός σου;

Αυτή την ερώτηση έκανε η παρουσιάστρια του NBC, με τον πρίγκιπα να απαντά μέσω Τριπόλεως:

Ερωτική εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle και η αποκάλυψη για την κόρη του Lilibet

«Ξέρεις τι εννοώ, αυτή τη στιγμή είμαι εδώ και έχω επικεντρωθεί σε αυτούς τους άντρες και τις οικογένειές τους. Είμαι εδώ και δίνω το 120% για να είμαι σίγουρος πως θα βιώσουν μια εμπιερία ζωής και σε αυτό επικεντρώνομαι. Όταν φύγω από δω, θα επικεντρωθώ στην οικογένειά μου, η οποία μου λείπει απίστευτα», είπε ο Harry.

Το 2019 πάντως ο πρίγκιπας σε εκείνο το τελευταίο τουρ στη Νότιο Αφρική είχε πει πως υπάρχουν καλές αλλά και κακές μέρες στη σχέση με τον αδερφό του. Δεν είναι τυχαίο πως στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, δημιουργήθηκε ολόκληρη συνθήκη για να μην χρειαστεί να περπατήσουν οι δύο πρίγκιπες δίπλα δίπλα, ενώ στην αποκάλυψη του αγάλματος για την Diana η παγωμάρα μεταξύ τους ήταν φανερή.

Θα βρεθούν οι Sussexes στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο;

Να, για τον William o Ηarry δεν μπόρεσε να μιλήσει αλλά για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, μας είχε απάντηση:

«Αυτό που θέλω να κάνω είναι να εξασφαλίσω πως τα παιδιά μου θα μπορέσουν να συναντήσουν τη βασίλισσα. Υπάρχουν πολλά θέματα, θέματα για την ασφάλεια και άλλα πολλά».

https://www.instagram.com/p/CciEkzHL3C9

Πώς το 2021 άλλαξε τις σχέσεις του William και Harry για πάντα

Το σχόλιο για τα γενέθλια της βασίλισσας;

«Η γιαγιά μου έχει απίθανη αίσθηση του χιούμορ, έχουμε ξεχωριστή σχέση, μιλάμε για πράγματα που δεν θα μιλούσα με άλλον. Μετά από μια ηλικία νομίζω πάντως πως βαριέσαι τα γενέθλια αλλά δεν νομίζω πως θα βαρεθεί το φετινό Ιωβηλαίο. Έχει περάσει αρκετά Ιωβηλαία αλλά αυτό είναι ξεχωριστό και νομίζω πως ανυπομονεί».

Πάντως, τον Harry δεν θα τον δούμε σύντομα στο Λονδίνο μιας και τα δύο χρόνια στις ΗΠΑ τον έκαναν χαρούμενο:

«Αυτό που έμαθα τα δύο τελευταία χρόνια, είναι πως επουλώνω τις πληγές μου βοηθώντας άλλους ανθρώπους. Οι ΗΠΑ είναι το σπίτι μου για τώρα. Αυτή η ζωή που επιλέξαμε, σε αυτή έχουμε επικεντρωθεί ως ζευγάρι για πάντα».