11 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τους καυγάδες τους

Πατούλια Κατερίνα
11 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τους καυγάδες τους

Αν νομίζεις πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton δεν τσακώνονται σε αυτά τα 11 χρόνια γάμου, κάνεις μεγάλο λάθος. 

Έντεκα χρόνια γάμου συμπληρώνει σήμερα ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton. Ήταν 29 Απριλίου του 2011 όταν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge παντρεύτηκαν και μέσα στα 11 αυτά χρόνια, το Νο2 στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου και η αγαπημένη του Catherine απέκτησαν τρία παιδιά.

Τσακωμοί αλλά βαθιά αγάπη:

Τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού ανάμεσα στον William και την Kate; Το βιβλίο In William at 40: The Making of a Modern Monarch που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, ρίχνει φως στη σχέση του ζευγαριού

Όπως τονίζει ο συγγραφέας στο απόσπασμα που εξασφάλισε η Mail, Kate και William έχουν διαφωνίες τις οποίες και χειρίζονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

«Εκείνος φωνάζει περισσότερο και η Kate έχει μια πιο ήρεμη προσέγγιση. Ο William χάνει το δίκιο του όταν φωνάζει κι εκείνη τον ακολουθεί αλλά με πιο ήρεμο τρόπο. Και οι δύο γνωρίζονται καλά και ο καυγάς ξεθυμαίνει εύκολα όταν προκύψει. Η Kate ξέρει καλά πώς να ηρεμήσει τον William. Η σχέση τους έχει γερά θεμέλια και του δίνει αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει ζήλεια και ένταση, είναι ευτυχισμένοι με την επιτυχία ο ένας του άλλου».

Η συμβουλή της Diana στην Kate

Η Diana έφτιαχνε κασέτες με τους γιους της, τις οποίες είχε μοιραστεί. Μιλώντας στον άνθρωπο που τις έδωσε, είχε σκεφτεί πώς θα ήθελε να είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί ο William και της είχε δώσει και μια συμβουλή, αισθανόμενη πως δεν θα ζει για να την δώσει μόνη της:

Η συμβουλή της Diana στην Kate Middleton για τον γάμο της με τον πρίγκιπα William

«Και, όταν τελείωσε, συζητούσαμε για το κορίτσι που θα παντρευόταν ο William. Πίστευε ότι η νύφη θα ήταν όμορφη, έξυπνη και ανεξάρτητη. Και είχε δίκιο. Η Kate είναι όλα αυτά και παραπάνω. Για να επιβιώσει ο γάμος σας, είχε πει, από τη δημοσιότητα και τις προσωπικές πιέσεις της βασιλικής ζωής, θα χρειαστεί υπομονή, συμβιβασμούς, κατανόηση, εμπιστοσύνη, πίστη και, φυσικά αγάπη», είχε πει η πριγκίπισσα.