Charlene: Επέστρεψε στο Μονακό και έκανε επίσημη εμφάνιση με τον σύζυγο και τα παιδιά τους

Κατερίνα Μπούσιου
Charlene: Επέστρεψε στο Μονακό και έκανε επίσημη εμφάνιση με τον σύζυγο και τα παιδιά τους

Αμήχανη η πρώτη δημόσια εμφάνιση και με εμφανή τα σημάδια της αλλαγής στο πρόσωπό της. Η θλιμμένη πριγκίπισσα Charlene είχε στιγμές που χαμογελούσε δίπλα στα παιδιά της, δείχνοντας πως είναι υγιής. 

Το μυστήριο με την Charlene φαίνεται πως λύθηκε και επέστρεψε, επίσημα πια στο Μονακό και στα βασιλικά της καθήκοντα. Μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα δύο τους παιδιά, εμφανίστηκαν στο Ε-Prix (αγώνες αυτοκινήτου) του Μονακό και αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της, δείχνοντας έτσι ότι η ανάρρωσή της ολοκληρώθηκε.

Αμήχανη αλλά υγιής

Η «θλιμμένη» πριγκίπισσα της Ευρώπης, φορώντας ένα γκρι ταγιέρ κάθισε δίπλα στον Αλβέρτο στα βασιλικά θεωρεία για να παρακολουθήσουν μαζί τους αγώνες, όπως άλλωστε έκαναν και τα πρώτα χρόνια του γάμου τους. Με την διαφορά πως τότε η Charlene έδειχνε πιο ενθουσιώδης και χαρούμενη.

https://www.instagram.com/p/Cc-xaNlNhOA

Με κοντά τα μαλλιά της και με αμυδρά σημάδια στο πρόσωπο (κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι από αναγκαίες επεμβάσεις που έγιναν μετά την λοίμωξη στην στοματική κοιλότητα) η Charlene έδειξε ότι μετά την 10μηνη παραμονή της στην Αφρική και τους 4 μήνες που πέρασε σε κλινική αποκατάστασης στην Ελβετία, είναι πια καλά. Η σωματική και ψυχική εξάντληση που είχε επικαλεστεί ο Αλβέρτος δεν υφίσταται πια. Το ζευγάρι μαζί με τα δύο του παιδιά έδειξαν προς όλους ότι ενώθηκαν ξανά ως οικογένεια. Ήταν και ένας ωραίος τρόπος για να σταματήσουν τα σενάρια, που έλεγαν πως το ζευγάρι είναι σε διάσταση εδώ και πολλά χρόνια και πως η Charlene προσπαθεί να ξεφύγει από το πριγκιπάτο.

https://www.instagram.com/p/CcdZ7dcMByO

Πριν από 2 εβδομάδες, η Charlene πέρασε και πάλι οικογενειακώς την περίοδο του Πάσχα των Καθολικών, στην Κορσική, αγαπημένο τόπο για τις διακοπές της. Τα μέσα ενημέρωσης των Μονεγάσκων αλλά και τα γαλλικά, κάνουν σήμερα εκτενείς αναφορές σε αυτή τη πρώτη δημόσια εμφάνιση και σχολιάζουν την απουσία των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας. Άλλωστε και πριν από χρόνια υπήρχε η φημολογία ότι η μεγαλύτερη αδελφή του Αλβέρτου, Καρολίνα, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την Charlene. Τίποτε ωστόσο δεν αποδείχτηκε.

Photo credits Associated Press (AP)