Ποια ανάρρωση; Η πριγκίπισσα Charlene έγινε καλά και κάνει διακοπές στην Κορσική

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ποια ανάρρωση; Η πριγκίπισσα Charlene έγινε καλά και κάνει διακοπές στην Κορσική

Η μυστική απόδραση στον αγαπημένο της προορισμό δεν είναι μια τυχαία επιλογή.

Άλυτο μυστήριο παρέμενε εδώ και περίπου ένα μήνα το μέρος όπου βρίσκεται η πριγκίπισσα Charlene. Η 44χρονη «θλιμμένη» πριγκίπισσα βρισκόταν για 4 ολόκληρους μήνες σε κλινική αποκατάστασης, με τις πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της να είναι συγκεχημένες.

Η γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε σε δημοσιεύματα πως η πριγκίπισσα νοσηλευόταν σε κλινική στην Ελβετία και μάλιστα στην κλινική «Paracelsus» όπου τα εβδομαδιαία νοσήλια ξεπερνούν τις 42 χιλιάδες ευρώ. Η συγκεκριμένη κλινική είναι ειδική για την αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους.

Η Charlene κάνει solo διακοπές στην Κορσική

Το περιοδικό «Who» της Αυστραλίας ανέφερε πως η πριγκίπισσα Charlene, εντοπίστηκε πρόσφατα κατά την αναχώρησή της με ιδιωτικό τζετ από το αεροδρόμιο της Νίκαιας. Στις 22 Μαρτίου η πριγκίπισσα εντοπίστηκε από τους paparazzi χωρίς ωστόσο εκείνοι να καταφέρνουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο κλικ.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, η Charlene προτίμησε να πετάξει για την Κορσική, ένα νησί που της αρέσει ιδιαίτερα. Επιπλέον αναφέρει πως η πριγκίπισσα βρίσκεται στον αγαπημένο της προορισμό στο πλαίσιο μιας μυστικής συμφωνίας που έκανε με τον Αλβέρτο ώστε να εξασφαλίσει ελευθερία κινήσεων που τόσο έχει στερηθεί. Για την ώρα το παλάτι δεν έχει δώσει κάποια απάντηση στα εν λόγω δημοσιεύματα.

https://www.instagram.com/p/CZKEYfhs5tS

Γιατί η Charlene επέλεξε την Κορσική

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της αφού η Charlene έχει διοργανώσει πολλές φορές εκστρατείες ευαισθητοποίησης για μικρά παιδιά στις παραλίες του νησιού. Το καλοκαίρι του 2020 η πριγκίπισσα βρισκόταν στην Κορσική για το Riviera Water Bike Challenge, έναν θαλάσσιο αγώνα ποδηλασίας από το Calvi στο πριγκιπάτο, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

https://www.instagram.com/p/CDUUq_JqRz6

Η πριγκίπισσα φέρεται να είναι πολύ δεμένη με την ομορφιά και την ηρεμία των τοπίων της Κορσικής και νιώθει μια νοσταλγία κάθε φορά που την επισκέπτεται. «Η Κορσική έχει πολλά κοινά με τη χώρα που μεγάλωσα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Charlene το 2020.

https://www.instagram.com/p/CDLerVVqNiF

Η αθόρυβη επιστροφή της Charlene στο Μονακό

Στα μέσα Μαρτίου η πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό για τα 64α γενέθλια του Αλβέρτου ωστόσο λίγο αργότερα αναχώρησε με άκρα μυστικότητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παρά την επιστροφή της, η Charlene δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση ούτε φωτογραφήθηκε στα γενέθλια του Αλβέρτου, στα οποία οι οικογενειακές φωτογραφίες αποτελούν παράδοση.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έγινε 64 ετών και είχε το καλύτερο δώρο μαζί του, την πριγκίπισσα Charlene

Πηγή κεντρικής: apimages.com