Ακόμα μία ήττα για την Meghan Markle: Ακυρώθηκε η σειρά της στο Netflix

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα μία ήττα για την Meghan Markle: Ακυρώθηκε η σειρά της στο Netflix
Meghan Markle, Duchess of Sussex, arrives at the Invictus Games venue in The Hague, Netherlands, Friday, April 15, 2022. The week-long games for active servicemen and veterans who are ill, injured or wounded opens Saturday, April 16, 2022, in this Dutch city that calls itself the global center of peace and justice. (AP Photo/Peter Dejong) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Από αναποδιά σε αναποδιά τα επιχειρηματικά σχέδια της Meghan Markle.

To τέλος του κορονοϊού φαίνεται πως έπληξε για τα καλά το Netflix με την πλατφόρμα να αναγκάζεται να μειώσει το μπάτζετ σε πολλά αναμενόμενα projects.

Άκυρη η σειρά της Meghan

Αυτή η πτώση των συνδρομητών της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας, έπληξε και το αναμενόμενο project της Meghan Markle. Μιλάμε για τη σειρά κινουμένων σχεδίων της δούκισσας του Sussex, ου θα αφορούσε το ταξίδι αυτο- ανακάλυψης ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού το οποίο θα συναντούσε σημαντικές γυναίκες της ιστορίας.

Σύμφωνα με το Deadline η αιτία της ακύρωσης της σειράς της Meghan, την παραγωγή της οποίας είχε αναλάβει η Archewell Productions, η οποία ανήκει στην Markle και στον πρίγκιπα Harry, ενώ παραγωγός ήταν ο David Furnish, ο πιο κοντινός άνθρωπος του Εlton John.

Πάντως, πολλές σειρές κινουμένων σχεδίων του Netflix ακυρώθηκαν για οικονομικούς λόγους. Το Netflix έχασε σχεδόν τη μισή του αξία από τον Ιανουάριο που οι συνδρομητές τους παρατούσαν τις συνδρομές τους.

Ακόμα μια αναποδιά για τη Markle

To έτερο πρότζεκ, η συμφωνία ύψους 25 εκατομμυρίων με το Spotify, είχε μπει στον πάγο για δύο χρόνια. Φέτος, το podcast των Sussexes ανακοινώθηκε πως επιστρέφει επιτέλους, μετά από εκείνο το ένα και μοναδικό ειδικό podcast και η Markle του έδωσε το όνομα Aρχέτυπα, αυτά τα οποία θα ψάξει να βρει.

Η μυθική συμφωνία για Harry-Meghan & το podcast που φανερώνει την ευτυχία τους

Η συμφωνία του Spotify με την Meghan και τον Χάρι έχει προκαλέσει αντιδράσεις, μιας και όπως τονίζουν οι μουσικοί που εναντιώνονται σε αυτή, υπονομεύει το πόσο λίγοι μουσικοί πληρώνονται από την πλατφόρμα. Ο Βρετανός μουσικός Harrison Rhys είπε στην Daily Star ότι η συμφωνία του ζευγαριού με το Spotify ήταν «ανήθικη απέναντι στα δικαιώματά τους», και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι αυτό που έχει κάνει το Spotify είναι ανήθικο, πληρωνόμαστε μόνο 0,0038 £ ανά κομμάτι, αλλά είναι σε θέση να πληρώσουν ένα ποσό πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στον Harry και τη Meghan».