Η σωσίας της Kate Middleton θέλει να την υποδυθεί στο Crown

Ιωάννα Τζανή
Η σωσίας της Kate Middleton θέλει να την υποδυθεί στο Crown

Η παραγωγή του Crown έκανε πρόσφατα casting για να βρει τη μελλοντική Kate Middleton.

Η Kate Middleton έχει σωσία και μάλιστα έχει γίνει viral στο TikTok! Η Brittany Dixon, μια καλλιτέχνιδα με καταγωγή από την Αυστραλία, έχει τραβήξει τον τελευταίο καιρό την προσοχή των χρηστών του TikTok εξαιτίας της απίστευτης ομοιότητά της με τη δούκισσα του Cambridge.

Οι followers της, μάλιστα, την ενθάρρυναν να λάβει συμμετοχή στο casting του Netflix, που αναζητά ηθοποιό για τον ρόλο της Middleton στο «The Crown».

11 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton: Η αποκάλυψη για τους καυγάδες τους

«Εντάξει, όλοι με παροτρύνετε να το κάνω αυτό», έγραψε η Dixon σε ένα βίντεο που δείχνει φωτογραφίες της δίπλα-δίπλα με την Kate Middleton.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Dixon αποκάλυψε ότι τελικά έκανε αίτηση για τον ρόλο, ενώ είπε ότι το casting τής ζήτησε να στείλει μια selfie, μερικές γενικές πληροφορίες και ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων που μιλούσε για κάτι που αγαπά.

Και η ομοιότητά τους δε σταματά στην εξωτερική τους εμφάνιση! Οι δύο γυναίκες μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τέχνη, αφού η Brittany Dixon είναι ζωγράφος και ανεβάζει τις δημιουργίες της στο TikTok, ενώ η Kate Middleton σπούδασε ιστορία τέχνης στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews, όπου γνώρισε τον πρίγκιπα William.

Το νέο The Crown θα είναι εντελώς ανανεωμένο

Ο ρόλος της Kate Middleton στο «The Crown» αναμένεται να είναι δευτερεύων, καθώς απεικονίζει την αρχή του ειδύλλου της με τον πρίγκιπα William στο κολέγιο της Σκωτίας.

Όπως γνωρίζουμε, η Kate και ο πρίγκιπας William παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον 8χρονο πρίγκιπα George, την 7χρονη την πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο πρίγκιπα Louis.

Η πέμπτη σεζόν του «The Crown» επικεντρώνεται στο 1990 έως το 1997 και περιλαμβάνει ένα νέο cast, όπως η Imelda Staunton στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Dominic West στον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου και η Elizabeth Debicki στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana.