Η ξεχωριστή στιγμή που ετοιμάζουν Meghan και Harry για τα γενέθλια της Lilibet

Πατούλια Κατερίνα
Η ξεχωριστή στιγμή που ετοιμάζουν Meghan και Harry για τα γενέθλια της Lilibet
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana θα την βρουν στο Λονδίνο για πρώτη φορά.

Γνωρίζουμε ήδη πως ο πρίγκιπας Harry έκανε ένα βήμα πίσω για να επιστρέψει στην πατρίδα του μαζί με τα παιδιά του το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Η επιστροφή στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο

Harry και Meghan επιβεβαίωσαν μέσω του εκπροσώπου τους πως θα επιστρέψουν οικογενειακώς στο Λονδίνο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Στο μπαλκόνι του Παλατιού δεν προβλέπεται να τους δούμε, καθώς σύμφωνα με την προσταγή της βασίλισσας εκεί θα δούμε μόνο τα εργαζόμενα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με το Hollywood Life, πηγή από το περιβάλλον των Sussexes τόνισε πως ο Harry και η Meghan προετοιμάζουν την επάνοδο στο Λονδίνο στην παραμικρή λεπτομέρεια.

«Ξέρουν ότι όλα τα βλέμματα θα είναι επικεντρωμένα πάνω τους. Αυτό από μόνο του δημιουργεί άγχος αλλά θα είναι μια ευκαιρία να δείξουν στον κόσμο πόσο αγαπημένη οικογένεια είναι. Πάντως το ότι δεν θα είναι στο μπαλκόνι είναι κάτι που τους βγάζει από τη δύσκολη θέση. Το τελευταίο που θα ήθελαν, είναι να κλέψουν την παράσταση από τη βασίλισσας. Θα βρίσκονται εκεί μόνο για να την τιμήσουν».

Τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana

Η πηγή από το περιβάλλον των Sussexes συνέχισε τονίζοντας πως η ξεχωριστή σχέση που έχει με τη γιαγιά του, του δημιουργεί ενθουσιασμό, ειδικά με βάση το γεγονός πως τα παιδιά του θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να παίξουν μαζί της:

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της Lilibet! Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry

«Όλο το Σαββατοκύριακο θα είναι επικεντρωμένο στη βασίλισσα αλλά είναι και τα πρώτα γενέθλια της Lilibet στις 4 Ιουνίου. Η συγκυρία είναι ιδανική για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή στιγμή της Lilibet Diana. Κανείς δεν ξέρει αν θα δούμε στιγμές από τα γενέθλια της Lilibet αλλά είναι πιθανό να δούμε την ενός έτους Lilibet αγακλιά με την Ελισάβετ».