Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της Lilibet! Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της Lilibet! Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα που κοινοποίησε το ζευγάρι αποκαλύπτει το πρόσωπο της μικρής Lilibet, αλλά και του πρωτότοκου, Archie. 

Επιτέλους το πρόσωπο της Lilibet Diana αποκαλύφθηκε. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex κυκλοφόρησαν την οικογενειακή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους στην οποία για πρώτη φορά βλέπουμε την κορούλα τους, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

middleton william 3

Τα συναισθήματα της Kate Middleton μετά την αποχώρηση του Harry και της Meghan από το παλάτι

Το μήνυμα της κάρτας

Η Meghan, ο Harry και τα δυο παιδιά τους απεικονίζονται στη χριστουγεννιάτικη κάρτα. Το ζευγάρι χαμογελά πλατιά κρατώντας τα δυο παιδάκια του.

https://www.instagram.com/p/CX1AaCuMhdm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της μικρής Lilibet, αλλά και τον μικρό Archie στην αγκαλιά του μπαμπά του.

prince harry meghan daughter z

This is the first image Prince Harry and Meghan have released of their daughter Lilibet

Το μήνυμα στην κάρτα γράφει: «Καλές γιορτές. Αυτόν τον χρόνο, το 2021, καλωσορίσαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μάς έκανε «μαμά» και «μπαμπά» και η Lili μάς έκανε οικογένεια».

Και συνεχίζει: «Καθώς περιμένουμε το 2022, έχουμε κάνει δωρεές εκ μέρους σας σε διάφορους οργανισμούς που τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες - από αυτούς που μετεγκαταστάθηκαν από το Αφγανιστάν, σε αμερικανικές οικογένειες που χρειάζονται γονική άδεια μετ' αποδοχών: Team Rubicon, Καλώς ήρθες. US, Human First Coalition, Humanity Crew & Paid Leave For All, PL+US, Marshall Plan for Moms».

https://www.instagram.com/p/CX1ANa6OTCU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το ζευγάρι ολοκλήρωσε το μήνυμά του γράφοντας: Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και έναν επιτυχημένο νέο χρόνο από την οικογένειά μας σε εσάς. Όπως πάντα, Harry, Meghan, Archie & Lili».

Η γέννηση της Lilibet

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 ήρθε στη ζωή η κορούλα της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry.

«Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους», ανέφερε η γραμματέας του ζευγαριού.



Η έξι μηνών Lilibet γεννήθηκε στο Santa Barbara Cottage στην Καλιφόρνια και ζύγιζε 3.486 γραμμάρια, ενώ το όνομα που έλαβε ανήκει στη βασίλισσα Ελισάβετ, μιας και η οικογένειά της την προσφωνεί χαρακτηριστικά Lilibet. Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι αφιερωμένο στην αδικοχαμένη γιαγιά της Diana.

Cover photo: @alexilubomirski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Meghan Markle τώρα και παρουσιάστρια με δική της εκπομπή στην τηλεόραση

Βασίλισσα Ελισάβετ - Kate Middleton: Πώς σπάνε τα νεύρα της Meghan Markle χιλιόμετρα μακριά