Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Meghan Markle με την Kate Middleton θα γίνει σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση

Πατούλια Κατερίνα
Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Meghan Markle με την Kate Middleton θα γίνει σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry δεν θα εμφανιστούν μεν στο μπαλκόνι του Παλατιού αλλά θα κάνουν κοινή εμφάνιση με τη βασιλική οικογένεια σε άλλη εκδήλωση.

Και τι έμεινε; Ακριβώς μια εβδομάδα για το ξεκίνημα των εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου και των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Sussexes που ετοιμάζουν την ξεχωριστή τους επάνοδο στο Λονδίνο μετά από δύο χρόνια.

Όχι στο μπαλκόνι, ναι στην κοινή εμφάνιση

Μπορεί η βασίλισσα να έχει ξεκαθαρίσει πως στο μπαλκόνι του Παλατιού θα είναι μαζί της μόνο τα εργαζόμενα μέλη της οικογένειας, όμως ξέρουμε ακριβώς πότε θα γίνει η επανένωση της Meghan Markle με την Kate Middleton και τους υπόλοιπους royal.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στην θεία λειτουργία του Αγίου Παύλου προς τιμήν της Ελισάβετ, Meghan, Harry, Archie και Lilibet θα σμίξουν με όλη την βασιλική οικογένεια σύμφωνα με την Telegraph.

Στην εκκλησία μαζί με την βασίλισσα θα εμφανιστεί και ο πρίγκιπας Andrew, το μαύρο πρόβατο του παλατιού τον τελευταίο χρόνο, παρά το σκάνδαλο Epstein που λύθηκε με έναν μεγάλο οικονομικό συμβιβασμό.

Εν τω μεταξύ, εν όψει της επιστροφής των Sussexes, το μουσείο της Madame Τussauds στο Λονδίνο, έσμιξε όλα τα κέρινα ομοιώματα της βασιλικής οικογένειας, ακόμα κι εκείνα της Meghan και του Harry που βρίσκονταν σε άλλο σημείο τα τελευταία χρόνια.

Επιστροφή στη Βρετανία:

Η 40χρονη Meghan και ο 37χρονος Harry έχουν ήδη τονίσει μέσα από πηγές του περιβάλλοντός τους πως οι ίδιοι δεν επιθυμούσαν να βρίσκονται στο μπαλκόνι του Παλατιού για την παρέλαση του Trooping the Colour στις 2 Ιουνίου ενώ άγνωστο παραμένει πώς θα γιορταστούν τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana στη Βρετανία. Βέβαια είναι πιθανό να δούμε τον Harry και στο Trooping the Colour, σε κάποια άμαξα σαν μέρος της γιορτής.

Στα υπόλοιπα events του Ιωβηλαίου, όπως η μεγάλη συναυλία με τους Queen και την Diana Ross, είναι πιθανό να δούμε όλους τους royals σε πιο χαλαρή διάθεση και μεγαλύτερο κέφι.

Στο νοσοκομείο ο πατέρας της Meghan Markle μετά από συμπτώματα εγκεφαλικού

DPG Network