Άφαντοι Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Κι όμως είδαν την παρέλαση για τη βασίλισσα

Πατούλια Κατερίνα
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Οι Sussexes πέτυχαν αυτό που ήθελαν σε επίπεδο ασφάλειας στο Λονδίνο και όλοι περιμένουν τη μεγάλη αυριανή επανένωση της βασιλικής οικογένειας.

Στο Λονδίνο βρίσκονται από το πρωί ο πρίγκιπας Harry, η Meghan Markle καθώς και τα δύο τους παιδιά, Lilibet και Archie.

Εκτός μπαλονιού

Οι Sussexes πήραν αυτό που ήθελαν τελικά, την υψηλότερη δυνατή προστασία στην επίσκεψή τους στο Λονδίνο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας, με εντολή της ίδιας της Ελισάβετ και όλοι αναμένουν την αυριανή κοινή εμφάνιση όλης της οικογένειας στη λειτουργία του Αγίου Παύλου.

Camilla, Duchess of Cornwall, from left, Prince Charles, Queen Elizabeth II, Prince Louis, Kate, Duchess of Cambridge, Princess Charlotte, Prince George and Prince William on the balcony of Buckingham Palace, London, Thursday June 2, 2022, on the first of four days of celebrations to mark the Platinum Jubilee. The events over a long holiday weekend in the U.K. are meant to celebrate the monarch's 70 years of service. (Alastair Grant/Pool Photo via AP)Associated Press

Meghan και Harry παρακολούθησαν κανονικά την παρέλαση του Trooping the Colour μαζί με άλλα μη εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που φέτος βρέθηκαν εκτός μπαλκονιού στο Παλάτι και όπως αποκάλυψε στο CNN εκπρόσωπος των Sussexes.

Απών από το μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ ήταν τελικά και ο πρίγκιπας Andrew μετά το σκάνδαλο που λίγο έλειψε να τον σύρει στα αμερικάνικα δικαστήρια.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Ο Harry και η οικογένειά του ταξίδεψαν με ιδιωτικό αεροσκάφος σε μια πτήση 12 ωρών και αμάξι της ασφάλειας της βασίλισσας τους περίμενε για να τους συνοδεύσει στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage κοντά στο Windsor. Το TMZ μετέδωσε πως οι Sussexes έχουν την υψηλότερη δυνατή προστασία και την συνδρομή της αστυνομίας τόσο στο Frogmore Cottage όσο και στις εμφανίσεις που θα κάνουν.

Ο Harry είχε δικαστική διαμάχη με τη βρετανική αστυνομία για το επίπεδο της ασφάλειας που θα έχει όποτε βρίσκεται στο Λονδίνο με την οικογένειά του αλλά η ινκόγκνιτο επίσκεψη στη βασίλισσα τον Απρίλιο πριν τα Invictus Games φαίνεται πως έλυσε τα προβλήματα.

Τα 3 παιδιά της Kate και του William κάνουν το ντεμπούτο τους με άμαξα στο Trooping the Colour

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης