Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Γιατί θα λείπουν από τα γενέθλια της ανιψιάς τους Lilibet

Πατούλια Κατερίνα
Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Γιατί θα λείπουν από τα γενέθλια της ανιψιάς τους Lilibet

Όλα δείχνουν πως τα γενέθλια της κόρης της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry θα είναι διαφορετικά από ότι περιμέναμε.

Λίγες μόνο ημέρες μας χωρίζουν από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ για τα 70 χρόνια μοναρχίας της.

Μαζί με τη γιορτή για το Ιωβηλαίο, όλοι περιμένουν τη μεγάλη επιστροφή του πρίγκιπα Harry, της Meghan Markle και των δύο παιδιών τους στο Λονδίνο.

Η προειδοποίηση της βασίλισσας σε όλη την οικογένεια για το δράμα με τη Meghan και τον Harry

Στις 4 Ιουνίου 2022, πέρα από το Ιωβηλαίο, έχουμε και ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για γιορτή στο Παλάτι και δεν είναι άλλο από τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana, της κόρης του πρίγκιπα και της πάλαι ποτέ ηθοποιού.

Η απόφαση που πήρε η Kate και ο William

H Daily Mail αλλά και η Page Six αναφέρουν πως οι θείοι της Lilibet, Κate και William πήραν μια σημαντική απόφαση για τα γενέθλια της ανιψιάς τους.

Ο William που οι σχέσεις του με τον Harry παραμένουν ταραγμένες τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αποφασίσει να μην βρεθεί ο ίδιος και η οικογένειά του στα πρώτα γενέθλια της Lilibet, στα οποία αναμένεται να παραστεί η Lilibet.

O William και η Kate θα είναι στην Ουαλία το Σάββατο, 4 Ιουνίου με αφορμή το Ιωβηλαίο και θα δώσουν το παρών στην ξεχωριστή συναυλία που θα γίνει στο Κάστρο του Cardiff και θα επιστρέψουν την Κυριακή.

Το πάρτι για τα γενέθλια της Lili

Την ίδια στιγμή, ο Harry και η Meghan ετοιμάζουν το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lili στο Frogmore Cottage, Κι εκεί θα βρεθεί σίγουρα η πριγκίπισσα Ευγενία με τον αγαπημένο της Jack και τον γιο τους Αύγουστο.

Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη της Lilibet στον τόπο καταγωγής του μπαμπά της αλλά και η μεγάλη επιστροφή του Archie στο Λονδίνο, από το οποίο έφυγε μωρό και σίγουρα δεν έχει αναμνήσεις.

Η τελευταία επίσκεψη της Meghan στο Λονδίνο ήταν τον Απρίλιο, λίγο πριν τα Invictus Games, η οποία έγινε ινκόγκνιτο.

Κανείς δεν ξέρει αν ο William θα έχει μαζί του στην Ουαλία τα τρία του παιδιά ή αν εκείνα θα δώσουν το παρών στο πάρτι της ξαδέρφης τους.

Οι σχέσεις ανάμεσα σε Sussexes και Cambridges είναι παγωμένες τα τελευταία δύο χρόνια μετά την παραίτηση των Sussexes από τα royal καθήκοντά τους και μετά τις κατηγορίες του Harry για την οικογένειά της και το Παλάτι αλλά και της Meghan κατά της Kate.