Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Συνεχίζεται το σίριαλ με την ασφάλειά τους στο Λονδίνο

Ιωάννα Τζανή
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Συνεχίζεται το σίριαλ με την ασφάλειά τους στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στα Invictus Games στην Ολλανδία.

Η διαμάχη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry για την ιδιωτική τους ασφάλεια δεν έχει τέλος.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ταξιδεύουν μαζί με τα δύο παιδιά τους, τον Archie και τη Lilibet, στο Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να παρευρεθούν στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, ωστόσο η διαμάχη σχετικά με την άρνηση της 24ωρης ιδιωτικής προστασίας τους συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη MailOnline ο πρώην αξιωματικός της βασιλικής προστασίας Simon Morgan, οι Sussexes θα φροντίσουν να κρατήσουν «χαμηλό προφίλ» κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα. «Αν μένουν στο Frogmore Cottage θα είναι εξαιρετικά ασφαλείς και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που δεν κάνουν τίποτα άλλο πέρα από το να δώσουν το παρών στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου - επειδή δεν θα έχουν ιδιωτική φρουρά οπουδήποτε αλλού κι αν πάνε».

Kate Middleton- Πρίγκιπας William: Γιατί θα λείπουν από τα γενέθλια της ανιψιάς τους Lilibet

Πού θα δώσουν το παρών ο Harry και η Meghan

Οι εορτασμοί ξεκινούν αύριο, Πέμπτη 2 Ιουνίου, ενώ η Meghan και ο Harry αναμένεται να παραστούν στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου το πρωί της Παρασκευής (3/6). Σχεδιάζουν, επίσης, να παρευρεθούν στο πάρτι του BBC στο Παλάτι το επόμενο απόγευμα.

Ο κ. Morgan αναμένει ότι το ζευγάρι θα λάβει ένοπλη προστασία για αυτές τις εκδηλώσεις, αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από και προς το κάστρο του Windsor. «Το Ιωβηλαίο είναι ένα από τα γεγονότα υψηλότερου κινδύνου εδώ και χρόνια - και η αστυνομία έχει καθήκον να προστατεύει όσους παρευρίσκονται, ειδικά τη βασιλική οικογένεια και τους ξένους αξιωματούχους», εξήγησε.

Το πάρτι για τα γενέθλια της Lilibet

Στις 4 Ιουνίου 2022, πέρα από το Ιωβηλαίο, έχουμε και ένα ακόμα σημαντικό γεγονός για γιορτή στο Παλάτι και δεν είναι άλλο από τα πρώτα γενέθλια της Lilibet Diana, της κόρης του πρίγκιπα και της πάλαι ποτέ ηθοποιού.

Το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Lili θα γίνει στο Frogmore Cottage και εκεί θα βρεθεί σίγουρα η πριγκίπισσα Ευγενία με τον αγαπημένο της Jack και τον γιο τους Αύγουστο.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη της Lilibet στον τόπο καταγωγής του μπαμπά της, αλλά και τη μεγάλη επιστροφή του Archie στο Λονδίνο, από το οποίο έφυγε όταν ήταν ακόμα μωρό και σίγουρα δεν έχει αναμνήσεις.