Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έζησε την πιο ντροπιαστική της στιγμή στο φεστιβάλ Glastonbury

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έζησε την πιο ντροπιαστική της στιγμή στο φεστιβάλ Glastonbury

Η πριγκίπισσα έζησε κάτι που δεν θέλει καμιά μας να το πάθει!

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τα ευχάριστα νέα... Η πριγκίπισσα Βεατρίκη πήρε τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi το περασμένο Σαββατοκύριακο και βρέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury.

Το ζευγάρι διασκέδασε με τα τραγούδια πασίγνωστων καλλιτεχνών, όμως μόλις η πριγκίπισσα θέλησε να πάει να πάρει μερικά ποτά από τα stands, έπαθε κάτι που μπορεί να συμβεί και στις... καλύτερες οικογένειες.

Είναι να μην σου τύχει!

Σύμφωνα με αναφορές, η κόρη του πρίγκιπα Andrew σταμάτησε στο Pony Bistro και περίμενε στην ουρά για πολλή ώρα προκειμένου να πάρει αυτό που ήθελε, αφού υπήρχε χιλιάδες κόσμος στην εκδήλωση. Μόλις τελικά έφτασε η σειρά της και ήρθε η ώρα να πληρώσει με κάρτα, η χρεωστική της απορρίφθηκε όχι μια, αλλά τρεις φορές.

Το μέλος της βασιλικής οικογένειας που αναλαμβάνει νέα καθήκοντα

Με αυτά και με αυτά, δεν γνωρίζουμε τελικά αν πλήρωσε γιατί δεν έχει γραφτεί μέχρι στιγμής κάτι, πάντως άνθρωποι που βρέθηκαν παρόντες στο συμβάν δήλωσαν ότι η Βεατρίκη ντράπηκε πολύ και έγινε στην κυριολεξία κατακόκκινη.

Η 33χρονη πριγκίπισσα παρακολούθησε μαζί με τον σύζυγό της το φεστιβάλ, το οποίο έκανε μεγάλο comeback ύστερα από δύο χρόνια ακυρώσεων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Το βασιλικό ζεύγος επέλεξε να ντυθεί casual στο μουσικό φεστιβάλ, με τη Βεατρίκη να εμφανίζεται με ένα χακί φόρεμα και λευκά plimsolls, ενώ ο σύζυγός της Edo φόρεσε ένα λευκό t-shirt κάτω από ένα μπλε σκούρο πουκάμισο και μαύρο τζιν.