Η βασίλισσα Ελισάβετ τιμά την Κate και τον William και αυτό δεν είναι τυχαίο

Κατερίνα Μπούσιου
Η βασίλισσα Ελισάβετ τιμά την Κate και τον William και αυτό δεν είναι τυχαίο

(Geoff Pugh/Pool via AP)

Η γιορτή και το πάρτι που θα γίνει με δική της επιθυμία για να τιμήσει την Kate και τον William, τον αγαπημένο της εγγονό. 

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και τις γιορτές για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, η βασίλισσα Ελισάβετ, αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή για μία ακόμη καλοκαιρινή γιορτή. Και έδωσε εντολή να γίνουν οι προετοιμασίες για ένα μεγάλο πάρτι με το οποίο θα τιμήσει τον αγαπημένο της εγγονό William αλλά και την σύζυγό του, Kate.

Στο Windsor έχουμε γιορτή

Στα μέσα Ιουλίου, η βασίλισσα σκοπεύει να τιμήσει τον δούκα και την δούκισσα του Cambridge, με ένα μεγάλο πάρτι - πιθανότατα στο Windsor - για να γιορτάσει τα γενέθλια του William τα οποία ήταν στις 21 Ιουνίου, αλλά και εκείνα της Kate τον Ιανουάριο, τα οποία λόγω πανδημίας γιορτάστηκαν οικογενειακά με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CfJcyGDNzC0

Πολλοί αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο η Ελισάβετ θέλησε έστω και ετεροχρονισμένα να κάνει δώρο προς τον αγαπημένο της εγγονό και την αγαπημένη της εγγονή, μία τέτοια γιορτή, η οποία μάλιστα θα είναι ανοιχτή και με πολλούς καλεσμένους. Η απάντηση είναι απλή, σύμφωνα με τους βασιλικούς αναλυτές. Θέλει να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη προσφορά τους τον τελευταίο χρόνο. Λόγω της δικής της σωματικής αδυναμίας, είχαν επωμιστεί αρκετά από τα βασιλικά της καθήκοντα και τα έφεραν εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Φυσικά το ότι είναι ο William δεύτερος στην σειρά διαδοχής, έχει μία ιδιαίτερη σημασία για εκείνην, ως θεματοφύλακας του θρόνου.

Μην ξεχνάμε όμως, πως η βασίλισσα δεν υπήρξε το ίδιο εξωστρεφής σε γιορτές για τον άλλο εγγονό της Harry, όταν η κόρη του Lilibet έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής της, την στιγμή μάλιλστα που εκείνος βρισκόταν στο Λονδίνο οικογενειακώς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Πέρα από την βασιλική ιδιότητα, ακόμη και σε οικογενειακό επίπεδο, φαίνεται ο William προηγείται.

Το νέο σκάνδαλο του παλατιού με τον πρίγκιπα Κάρολο γίνεται και ο νέος πονοκέφαλος της Ελισάβετ

https://www.instagram.com/p/CfWcNoCN5W0