H Kate Middleton μπαίνει στα κορτ του τέννις και συνεργάζεται με τον Roger Federer

Κατερίνα Μπούσιου
H Kate Middleton μπαίνει στα κορτ του τέννις και συνεργάζεται με τον Roger Federer

 (Jeremy Selwyn/Pool Photo via AP, File)

Η δούκισα ετοιμάζει ένα νέο και φιλόδοξο σχέδιο που αφορά στα παιδιά. Η αγάπη της Κate για το τέννις κρατά εδώ και αρκετά χρόνια. 

Η δούκισσα του Cambridge έχει αποδείξει πολλές φορές ότι λατρεύει το τέννις, αλλά ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε σκεφτεί να το συνδυάσει με τα βασιλικά της καθήκοντα. Τον Σεπτέμβριο η Kate, ετοιμάζει μία μεγάλη συνεργασία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Roger Federer, του οποίου είναι μεγάλη του θαυμάστρια.

Αγώνες τέννις για τα παιδιά

Στον φετινό τελικό του Wimbledon, ο φωτογραφικός φακός είχε εστιάσει πολλές φορές στην Κate, να εξηγεί τους κανόνες και τον αγώνα στον γιο της George, ο οποίος και για πρώτη φορά βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές σε αντίστοιχη αθλητική διοργάνωση που αφορούσε στο τέννις. Πολύ λίγοι γνωρίζουν πως η Kate όχι απλά παίζει τέννις από μικρή, αλλά έχει και γήπεδο τέννις στο σπίτι, όπου διαμένει με τον William και τα παιδιά τους στο Anmer Hall και εξασκείται συχνά στο αγαπημένο της άθλημα. Την έχει μεταδόσει και στα παιδιά της και έτσι ο George όπως και η αδελφή του Charlotte, ήδη έχουν ξεκινήσει μαθήματα.

Φέτος όμως αποφάσισε να συνδυάσει δύο από τις μεγάλες της αγάπες. Εκείνη για τον αθλητισμό και αυτή για τα παιδιά. Με το ίνδαλμά της στο σπορ, τον πρωταθλητή Roger Federer, ετοιμάζει μία αθλητική μέρα τον Σεπτέμβριο με αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για την ενίσχυση παιδιών που έχουν ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/Cf1131nNkz-

Μέσω των οργανώσεων Action for children και του LTA Foundation, παιδιά ηλικίας από 8 έως 15 χρονών, θα έχουν την δυνατότητα όχι απλά να περάσουν μία μέρα με τον Federer αλλά και να αγωνιστούν μαζί του. Το Open Practice Day, όπως ονομάζεται το event θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου και η Kate ελπίζει εκτός από το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τα εισητήρια, να καταφέρει να περάσει το μήνυμα για ενασχόληση με τον αθλητισμό στις μικρές ηλικίες.

Δεν θα χάσει την ευκαιρία από ότι αντιλαμβανόμαστε και θα την δούμε και εκείνη σε μία αναμέτρηση μαζί του. Ο Federer έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και στενός της φίλος, όπως και της οικογένειάς της, καθώς είχε παραβρεθεί και στον γάμο της αδελφής της Pippa Middleton.