Η γλώσσα του σώματος προδίδει τον χαρακτήρα του William και της Kate - Τα συμπεράσματα της ειδικού

Νατάσσα Σχοινά
Η γλώσσα του σώματος προδίδει τον χαρακτήρα του William και της Kate - Τα συμπεράσματα της ειδικού

Μία ειδική στη γλώσσα του σώματος ανέλυσε τις κινήσεις των Cambridges.

Η γλώσσα του σώματος είναι κάτι που αναλύεται όλο και περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια. Οι ειδικοί ερμηνεύουν τις κινήσεις ενός ανθρώπου για ποικίλους λόγους, από διερεύνηση εγκλημάτων μέχρι διαπίστωση των πραγματικών συναισθημάτων διάσημων προσωπικοτήτων.

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Judi James, σύμφωνα με το Αμερικανικό People, δήλωσε πως τα ζευγάρια εκπέμπουν «μυστικά» σήματα που αποκαλύπτουν τις προσωπικότητές τους και εφάρμοσε περαιτέρω τις γνώσεις της σε ένα από τα πιο διάσημα βασιλικά ζευγάρια, τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Το ταξίδι της Kate Middleton και του πρίγκιπα William στην Καραϊβική λέει πολλά

Η James ανέλυσε το ταξίδι των Cambridges στην Καραϊβική, την οποία επισκέφτηκαν τον περασμένο Μάρτιο, και περιέγραψε τη στάση του ζευγαριού για να αναδείξει χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους.

https://www.instagram.com/p/CbVqC8dFgJ4

«Μπορεί να της φαίνεται δύσκολο το να ξαπλώσει και κλείσει διακόπτες για περισσότερο από μερικά λεπτά πριν να νιώσει αναγκασμένη να σηκωθεί και να ελέγξει ότι όλα είναι ok. Αυτό βασίζεται περισσότερο σε ανησυχία παρά σε βαρεμάρα», είπε, ενώ τόνισε ότι σε γενικό πλαίσιο η στάση του σώματός της είναι χαλαρή.

https://www.instagram.com/p/CbY2WO2tQVE

Στην περίπτωση του William, ωστόσο, συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

«Συνολικά οι πόζες του σώματος του William, με το βάρος στο ένα πόδι και τα χέρια του στους γοφούς υποδεικνύουν μία ικανότητα να κλείνει τους διακόπτες όποτε μπορεί, καθώς επίσης και την αυτοπεποίθηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολλές αυτό-προειδοποιητικές συμπεριφορές, αν και όταν θα είχε χρόνο να επισκεφτεί την παραλία», είπε η ειδικός.

https://www.instagram.com/p/CbZQlhJuBhx

Η James ανέλυσε και τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού και κατέληξε στο ότι η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ότι εκτιμούν τον χρόνο που έχουν στα ταξίδια τους.

«Ο ελεύθερος χρόνος που δεν περνάει με τα παιδιά σε μία οικογενειακή γιορτή θα ήταν προνόμιο για τον William, οπότε θα τον έβλεπα να το ζει στο έπακρο όταν τυχαίνει», είπε και συμπλήρωσε «Το τελετουργικό της γλώσσας του σώματός του υποδεικνύει κάποια συνεχιζόμενα επίπεδα κοινωνικής ντροπαλότητας και λίγο στρες, αλλά, όταν είναι στον ρόλο του μπαμπά ή του συζύγου, μοιάζει να αλλάζει και να περνάει καλά».

Ένα βίντεο του William και της Kate Middleton έχει 4 εκατομμύρια προβολές στο Tik Tok αλλά γιατί;