Ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε με αγάπη για τον γιο του Harry και τη Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε με αγάπη για τον γιο του Harry και τη Meghan Markle
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Και στα δύο του παιδιά αναφέρθηκε ο Κάρολος αλλά αυτή η ειδική αναφορά αγάπης στη Meghan και στον Harry ήταν σημαντική.

Στην πρώτη του αυτή ομιλία ως βασιλιάς, o Κάρολος ο τρίτος κατάφερε να πει όσα δεν έχουν ειπωθεί στις ανακοινώσεις που έγιναν μετά το Megxit εδώ και δύο χρόνια.

Ο Κάρολος αποφάσισε στην πρώτη αυτή ομιλία να αναφερθεί στον μικρότερο γιο του και να εκφράσει δημόσια και επίσημα την αγάπη του σε εκείνον και στη σύζυγο του Meghan Markle:

Μόνο αγάπη

«Θέλω να εκφράσω την αγάπη μου για τον γιο μου Harry και τη Meghan καθώς συνεχίζουν να χτίζουν τις ζωές του στην άλλη πλευρά», είπε ο Κάρολος για τη νέα ζωή των Sussexes στην Καλιφόρνια.

Όπως σίγουρα θυμάσαι τον Ιανουάριο του 2020, ο Harry είχε ζητήσει από τη βασίλισσα να του επιτρέψει μαζί με τη Μeghan να ασκούν τα βασιλικά τους καθήκοντα από απόσταση και με συχνά ταξίδια, κάτι που η Ελισάβετ δεν δέχτηκε και ανάγκασε σε παραίτηση τους Sussexes.

https://www.instagram.com/p/CiS6XARNW2B

Η αναφορά του Καρόλου και το γεγονός πως αυτόματα, τα παιδιά των άμεσων διαδόχων του βασιλιά, λαμβάνουν τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας, ίσως λύνει το μυστήριο για το μέλλον των σχέσεων του Harry με την οικογένειά του.

Αν ο βασιλιάς δώσει τους τίτλους στον Archie και τη Lilibet, θα λυθεί οριστικά το ζήτημα της ασφάλειας των παιδιών, ειδικά κάθε φορά που ταξιδεύουν στη Βρετανία.

Η περίεργη σύμπτωση του ταξιδιού του Harry στην Ευρώπη για εμφανίσεις σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, τον έκαναν να έχει την άνεση να βρεθεί πολύ γρήγορα στη Σκοτία και να παραμείνει όπως όλα δείχνουν στο Λονδίνο μέχρι και την κηδεία της επόμενης εβδομάδας.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle αποχαιρετούν τη βασίλισσα: Τα σενάρια μετά τον θάνατό της

Harry και Meghan απέφυγαν κάποια ανακοίνωση μετά τον θάνατο της βασίλισας και την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο:

Το Archewell, ο οργανισμός του Harry και της Meghan ντύθηκε στα μαύρα για να τιμήσει τη μνήμη της Ελισάβετ ενώ όλες οι λειτουργίες της ιστοσελίδας σταμάτησαν.

«In loving memory of Her Majesty Queen Elizabeth II», έγραφε η σελίδα με λρυκά γράμματα μαζί με τις ημερομηνίες της γέννησης και του θανάτου της βασίλισσας «1926-2022».

Πάντως, η βαθιά ρήξη του William με τον Harry φαίνεται να κάνει ένα μέλλον στο Παλάτι αδύνατο. Στην παρούσα φάση, ούτε οι Sussexes θα επιθυμούσαν να επιστρέψουν, ούτε ο William θα το επέτρεπε. Ίσως ο Κάρολος επιτρέψει στον μικρότερο γιο του να έχει την ασφάλεια που τόσο ήθελε όσο βρίσκεται στο Λονδίνο. Πάντως, αυτό που είναι περίεργο είναι πως Harry και Meghan βρίσκονταν στην Ευρώπη τις ημέρες αυτές. Τα βρετανικά Μίντια μετέδωσαν πως οι Sussexes σπεύδουν στο Balmoral, λίγο αργότερα μεταδόθηκε πως ενώ ξεκίνησαν μαζί, μόνο ο Harry συνέχισε για το κάστρο... περίεργο και σημαδιακό!