Όταν η Meghan Markle έπαθε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα 7 λεπτά ανούσιας αυτοναφορικότητας

Πατούλια Κατερίνα
Όταν η Meghan Markle έπαθε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα 7 λεπτά ανούσιας αυτοναφορικότητας

Η Markle εξέφρασε τη χαρά της για την επιστροφή της στη Μεγάλη Βρετανία και αναφέρθηκε στον εαυτό της ως το κορίτσι από τη σειρά Suits.

Η μεγάλη επιστροφή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στη Μεγάλη Βρετανία και όχι για κάποιο event που να αφορά το Παλάτι έγινε. Η δούκισσα του Sussex και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την εμφάνιση που όλοι περίμεναν στο συνέδριο One Young World summit στο Μάντσεστερ όπου η 41χρονη δούκισσα επέλεξε να ντυθεί στα κόκκινα στέλνοντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για την ισότητα των φύλων.

«Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στη Βρετανία», είπε η Meghan η οποία εξήγησε πως είχε κληθεί ως σύμβουλος στο εν λόγω ετήσιο συνέδριο και το 2014, πριν ακόμα γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry ενώ τόνισε πως σε σχέση με το 2019, που παρακολούθησε τελευταία φορά το συνέδριο αυτό, πολλά άλλαξαν στη ζωή της!

Στα κόκκινα η Meghan

Η Markle αναφέρθηκε στον εαυτό της ως το κορίτσι από τη σειρά Suits για να τονίσει πως όλοι μπορούν να αλλάξουν το μέλλον τους και κέρδισε το χειροκρότημα και το γέλιο του κοινού.

Η 41χρονη Markle κατάφερε και αναφέρθηκε στον εαυτό της 54 φορές μέσα σε 7 λεπτά.

«Ήταν πριν από αρκετά χρόνια, το 2014, όταν κλήθηκα για πρώτη φορά να γίνω σύμβουλος στο One Young World. Με πολλούς τρόπους ήμουν πιθανώς σαν κι εσάς, ήμουν νέα, φιλόδοξη. Αναρωτήθηκα πώς στο καλό βρέθηκα εδώ; Εκεί ήμουν, ήμουν το κορίτσι από το Suits, ήμουν περιτριγυρισμένη από παγκόσμιους ηγέτες, ανθρωπιστές, πρωθυπουργούς και ακτιβιστές για τους οποίους είχα βαθύ και μακροχρόνιο σεβασμό. Και με κάλεσαν να καθίσω στο τραπέζι. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη από αυτή την εμπειρία. Νομίζω ότι φύλαξα το μικρό μου χαρτάκι με το όνομά μου. Απλά να το έχω ως απόδειξη ότι ήμουν εκεί, απόδειξη ότι ανήκα. Η αλήθεια ήταν ότι δεν ήμουν σίγουρη ότι ανήκα. Ήμουν τόσο νευρική».

«Εσείς είστε το μέλλον, και θέλω να τονίσω πως είστε και το παρόν, είστε εκείνοι που θα φέρετε θετικές και αναγκαίες αλλαγές παγκόσμια αυτή τη στιγμή», τόνισε η Meghan και έκλεισε την ομιλία της λέγοντας:

«Έφτασε η ώρα σας, η σημαντική δουλειά που πρέπει να γίνει δεν μπορεί να περιμένει, ας αποδεχτούμε πως δεν χωράει άλλη αναβολή στο να φτιάξουμε σήμερα ένα καλύτερο αύριο»!

Πάντως, στα social, η ομιλία της Markle δεν έπεισε, με τα τιτιβίσματα να θεωρούν την Meghan υποκρίτρια, ειδικά στην ατάκα χαράς για την επιστροφή της στη Μεγάλη Βρετανία.

tweet1.JPG
tweet2.JPG

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα, για να δει και να ακούσει κάποιος από κοντά τη Meghan στο Μάντσεστερ, θα έπρεπε να δώσει περισσότερες από χίλιες λίρες. Πάντως, στην άφιξη στο Λονδίνο, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex εμφανίστηκαν γελώντας με τους σωματοφύλακες να προστατεύουν το αυτοκίνητό τους στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την προηγούμενη επιστροφή στο Windsor για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.

https://www.instagram.com/p/CiIr7jlMUAk

Τόσο κοντά και τόσο μακριά

Αυτό που απασχολεί τα Βρετανικά Μίντια, είναι η απόσταση που χωρίζει τον William και τον Harry, οι οποίο θα μένουν τις ημέρες αυτές μόλις 15 λεπτά μακριά περπατώντας, μετά και τη μετακόμιση των Cambridges στο Adelaide Cottage αλλά δεν υπάρχει κανένα πλάνο επίσημο και μη, στο να συναντηθούν τα δύο αδέρφια και οι οικογένειές τους.

«Κρυφτούλι» θα παίξουν William και Kate με τη Meghan και τον Harry στην επίσκεψη στο Λονδίνο

Πάντως μόλις σήμερα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κατάφεραν να δημιουργήσουν φρενίτιδα στους fans τους όταν έτρεξαν να προλάβουν το τρένο για το Λονδίνο στην ιδιωτική είσοδο του σταθμού του Euston.

Η Meghan κάνει δυναμική επιστροφή και στα social media και μιλά για την ζωή της με τον Harry

Εν αναμονή της βιογραφίας που ετοιμάζει ο Harry, εκείνο που δεν περιμέναμε, ήταν πως η Meghan θα τολμούσε μετά από αρκετό καιρό να βγει ξανά μπροστά στην δημοσιότητα, αυτή την φορά μόνη της και με το αύρα της προηγούμενης της δουλειάς ως ηθοποιός του Hollywood.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μιλώ» δήλωσε πρόσφατα η Markle στο περιοδικό Cut, όπου και αποκάλυψε την επιστροφή της στα social media και ειδικά στο Instagram με τον αρθρογράφο να σημειώνει πως η Meghan τρολαρίστηκε, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο επώνυμο πρόσωπο, τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν μία τεράστια προσαρμογή για εμένα αυτό που συνέβη, να περάσω από την αυτονομία σε μία διαφορετική ζωή», όπως εξήγησε η Markle η οποία παραδέχτηκε πως έφυγε με χαρά από το Παλάτι!

meghan.JPG