Ο Βασιλιάς Κάρολος τρέμει την 9η Νοεμβρίου: To σχέδιο εξόντωσης της μητέρας του και η αντίδραση

Πατούλια Κατερίνα
Ο Βασιλιάς Κάρολος τρέμει την 9η Νοεμβρίου: To σχέδιο εξόντωσης της μητέρας του και η αντίδραση

Η πέμπτη σεζόν του Crown είναι προ των πυλών και ο Κάρολος τρέμει όσο τίποτα τη σεζόν που θα καταστρέψει τη δημοφιλία του...ξανά.

Λίγες μόνο εβδομάδες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Crown για την πέμπτη πολύ σημαντική σεζόν. Η σεζόν αυτή που θα εξερευνήσει τις τελευταίες ημέρες πριν τον θάνατο της Diana με την απόφαση που πάρθηκε να δουν οι fans της σειράς και όσα έγιναν στο Παρίσι, πλην του ίδιου του τροχαίου.

Αντιδράσεις και μέσα από το Crown

Κάποια μέλη του συνεργείου της διάσημης σειράς του Netflix, μιλούν ήδη για όρια που ξεπεράστηκαν και οι νέοι πρωταγωνιστές είναι σίγουρο πως θα δώσουν έξτρα ένταση σε όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές κουρτίνες του Παλατιού με την Elizabeth Debicki στον ρόλο της Diana και τον Dominic West στο ρόλο του βασιλιά πια Καρόλου.

Κι ενώ όλοι περίμεναν να δουν τις αντιδράσεις για τον υποτιθέμενο δεσμό του πρίγκιπα Φίλιππου με την καλή του φίλη Penny Knatchbull, είναι ο Κάρολος που θα πρέπει πια να τρέμει την προβολή του Crown:

Πηγή από την παραγωγή της σειράς ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα γυρίσουμε πίσω στο Παρίσι, στις τελευταίες ώρες της Diana και όλο αυτό θα είναι άβολο. Η σειρά πάντα θέλει να δείξει μια υποτιθέμενη εκδοχή της ιστορίας της βασιλικής οικογένειας, αλλά όσο πλησιάζουμε στο παρόν, η ισορροπία είναι δύσκολη. Κάποια γεγονότα είναι φρέσκα και φαίνεται πως ίσως ξεπεράστηκε η λεπτή γραμμή ανάμεσα στη δραματουργία και την αληθινή ζωή», τονίζει η πηγή με το Netflix να υποστηρίζει πως ποτέ δεν θα επέτρεπε να δούμε το ακριβές τροχαίο της Diana και όσα ακολούθησαν.

O βασιλιάς κινδυνεύει

Ο εκπρόσωπος του βασιλιά αρνήθηκε να σχολιάσει την επιστροφή του Crown ενώ ο γιος του William φαίνεται ενοχλημένος από την ιστορία αυτή που του φέρνει στο νου τόσο δυσάρεστες στιγμές από τη ζωή του.

Πάντως, η Express υποστηρίζει πως ο Κάρολος και η αναβίωση του διαζυγίου του από τη Diana θα πλήξει τη δημοφιλία του.

Και όχι μόνο η Diana, γιατί ένα από τα σενάρια που θα δούμε στο Crown θα αφορά την πρόθεση του Καρόλου να παραμερίσει τη μητέρα του και να πάρει εκείνος τη θέση της εκεί στην αρχή της δεκαετίας του 90.

Πάντως ο Jack Royston, σχολιαστής του royal ρεπορτάζ τόνισε πως είναι η εξωσυζυγική σχέση του Κάρολου που θα πλήξει το πρεστίζ του και όχι η απόπειρα να πιέσει τη βασίλισσα να αποσυρθεί.

Ο σχολιαστής θύμισε πως το 1991, η δημοφιλία του τωρινού βασιλιά ήταν στο 81% και μετά το διαζύγιό του έπεσε κατά 40 μονάδες, με τον Κάρολο να παραδέχεται πως είχε εξωσυζυγικό δεσμό το 1994 στον βιογράφο του Jonathan Dimbleby.