Ο πρίγκιπας Harry αποκάλεσε τον Matt Smith «παππού» και τώρα ξέρουμε αν οι royals βλέπουν The Crown

Νατάσσα Σχοινά
Ο πρίγκιπας Harry αποκάλεσε τον Matt Smith «παππού» και τώρα ξέρουμε αν οι royals βλέπουν The Crown

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πρίγκιπα Φίλιππο εκμυστηρεύτηκε όσα ξέρει για το ποιος έβλεπε και ποιος δεν έβλεπε τη σειρά.

Ο Matt Smith μπορεί τώρα να υποδύεται τον πρίγκιπα Daemon Targaryen στο prequel του Game of Thrones, House of the Dragon, όμως η σειρά που του έδωσε μεγάλη δημοφιλία είναι το The Crown.

Η σειρά που άρχισε το 2016 παρουσιάζει τη ζωή της βασιλικής οικογένειας και όλα τα σημαντικά γεγονότα σε αυτήν, από την άνοδο της βασίλισσας Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο 1952, τη συζυγική της σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο, τον ερχομό των παιδιών της, την πριγκίπισσα Diana, κ.ο.κ.

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλεσε τον Matt Smith «παππού»

Μέσα σε όλη αυτήν την ιστορία, ο Matt Smith υποδύθηκε στις πρώτες σεζόν τον Φίλιππο στο πλευρό της Clair Foy που ενσάρκωσε την Ελισάβετ σε νεότερη ηλικία. Και, μπορεί η σειρά να ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Νοέμβριο την 5η σεζόν της, όμως ο 39χρονος Smith έχει πια ταυτιστεί με τον δούκα του Εδιμβούργου.

Matt Smith GIF by NETFLIX

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχει ταυτιστεί με τον Φίλιππο μόνο για εμάς, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, και για τον εγγονό του συζύγου της μονάρχη, πρίγκιπα Harry.

«Γνώρισα κάποια στιγμή τον Harry στο polo, κάτι που ακούγεται πολύ μεγάλο, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλο. Ήρθε σε εμένα και είπε ‘Παππού’. Είδε τη σειρά. Δεν ξέρω αν τη βλέπει αυτήν τη στιγμή, αλλά είδε ένα κομμάτι της τότε», είπε ο Smith στο The Today Show όπου ήταν καλεσμένος.

Ο Smith είχε γνωρίσει και τον βασιλιά Κάρολο όταν ήταν ακόμη πρίγκιπας και του έκανε ένα αποθεωτικό σχόλιο για τα παπούτσια που φορούσε (σ.σ. κόκκινα brogues).

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Smith αποκάλυψε ότι έχει ακούσει πως η βασίλισσα έβλεπε τακτικά το The Crown, ενώ σχολίασε ότι ένας φίλος του είχε παρευρεθεί σε ένα δείπνο στο οποίο βρισκόταν και ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος δεν ήταν φαν της σειράς. Πώς το ξέρει; Κάποια στιγμή, ο φίλος του Smith μίλησε για λίγο με τον Φίλιππο και αποφάσισε να τον ρωτήσει αν έβλεπε τη σειρά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο εκλιπών πρίγκιπας είπε: «Μη γίνεσαι γελοίος».

Είναι ο Matt Smith ό,τι καλύτερο συνέβη στο House of the Dragon;