Ο πρίγκιπας Harry ντύθηκε Spiderman και τα λόγια του συγκινούν

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry ντύθηκε Spiderman και τα λόγια του συγκινούν

Τι κι αν ο William κάνει υπερπροσπάθεια στις ΗΠΑ; Ο Harry συνεχίζει τις guest εμφανίσεις και συγκινεί.

Έγινε σούπερ ήρωας. Ο πρίγκιπας Harry ντύθηκε Spiderman για να στείλει το πιο συγκινητικό μήνυμα στα παιδιά των στρατιωτικών που έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο 38χρονος πρίγκιπας που έχασε τη μαμά του σε ηλικία 12 ετών, εξήγησε σε ένα βίντεο που προβλήθηκε στον οργανισμό που έχει υπό την προστασία του τα παιδιά των στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους, το Scotty Little Soldiers τη σκέψη του για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Tα Χριστούγεννα μας λείπουν οι δικοί μας

Με αφορμή την ετήσια γιορτή του οργανισμού αυτού, ο Harry τόνισε στα παιδιά πως δεν πρέπει να νιώθουν τύψεις επειδή περνούν καλά κι ας έχουν χάσει τους γονείς τους.

«Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που μας λείπουν οι άνθρωποι που αγαπάμε πολύ πολύ και ναι είναι οκ αλλά την ίδια στιγμή μπορεί να νιώθουμε μεγάλες τύψεις που διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας.

Είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θα ήθελαν να περνάμε καλά και να μην έχουμε τύχεις.

Μπορείτε να περάσετε τέλεια, ειδικά σε αυτή την κοινότητα των Scotty’s Little Soldiers. Πηγαίνετε και περάστε τέλεια. Χαρούμενα Χριστούγεννα».

Το θέμα του πάρτι του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που στηρίζει ο Harry είναι φέτος οι υπερήρωες και οι αντίπαλοί τους γιαυτό και ο Harry ντύθηκε Spiderman.

Η ζωή χωρίς τη μαμά του Diana

O Ηarry το 2017 εξήγησε πόσο δύσκολη ήταν η εποχή εκείνη που έχασε τη μαμά του:

«Μπορώ με σιγουριά να πω πως το να χάσω τη μαμά μου στα 12 χρόνια μου και κάπως έτσι να κλειστώ στον εαυτό μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο τη μετέπειτα προσωπική μου ζωή αλλά και στη δουλειά μου».

Πάντως, κάθε φορά που μιλά για τη μητέρα του ο Harry συγκινεί. Κάπως έτσι την 1η Ιουλίου, όταν η Diana θα γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του, είχε πει στο πλαίσιο των Diana Awards:

«Σήμερα θα ήταν τα 61α γενέθλια της μαμάς μου. Και αυτήν τη χρονιά θα ήταν επίσης 25 χρόνια από τον θάνατό της. Δεν έχει υπάρξει μία μέρα μέσα στις περασμένες δυόμιση δεκαετίες κατά την οποία να μη σκεφτώ το σημάδι που άφησε. Βλέπω την κληρονομιά της σε όλους εσάς. Βλέπω την κληρονομιά της κοινότητας του Diana Award που εξαπλώνεται σε πολλές γενιές. Βλέπω την κληρονομιά της κάθε φορά που συναντώ οικογένειες, νέους ανθρώπους και παιδιά από κάθε γωνιά του πλανήτη. Βλέπω την κληρονομιά της μαμάς μου κάθε μέρα όταν κοιτάζω τα παιδιά μου».