Ο νέος «πόλεμος» μεταξύ Kate και Meghan για μία φωτογραφία στο teaser του Netflix

Ο νέος «πόλεμος» μεταξύ Kate και Meghan για μία φωτογραφία στο teaser του Netflix
Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Οι πρώτες αντιδράσεις των Royal experts στην Βρετανία για τον Harry και την Meghan, δεν ήταν θετικές μετά την προβολή του teaser για το αυτοβιογραφικό τους ντοκιμαντέρ στο Netflix. Αλλά αυτό, ήταν αναμενόμενο.  

Ο βρετανικός τύπος, αντέδρασε άμεσα και όχι θετικά, μετά την προβολή του πρώτου teaser του ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan στο Netflix. Η αντίδραση ήταν αναμενόμενη, σε ένα καθόλου φιλικό μιντιακό περιβάλλον για το ζευγάρι στην Βρετανία, αλλά κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να μιλούν για μία νέα κόντρα που θα ξεσπάσει μετά της Kate και της Meghan, εξαιτίας μίας φωτογραφίας της πριγκίπισσας της Ουαλίας σε πρώτο πλάνο.

Οι πρώτες αντιδράσεις από το περιβάλλον του William

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ήδη είχαμε και τις πρώτες αντιδράσεις μετά την προβολή του teaser, από το περιβάλλον του William και της Kate , που συνεχίζουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στη Βοστώνη. Το φιλικό τους περιβάλλον όπως γράφουν, σχεδόν αρρώστησε (σ.σ sickened όπως αναφέρεται στα αγγλικά) μετά την προβολή του video. Τι ήταν αυτό που τους ενόχλησε;

https://www.instagram.com/p/ClqXI5mMTJH

Ο βασιλικός ανταποκριτής της εφημερίδας Richard Eden, αναφέρει χαρακτηριστικά πως η φωτογραφία του William και της Κate η οποία υπάρχει σε ένα πλάνο, σκόπιμα χρησιμοποιήθηκε από τον Harry, την ίδια στιγμή που ο αδελφός του με την σύζυγό του βρίσκονται στην Αμερική για να παραβρεθούν σήμερα το βράδυ στην απονομή των βραβείων Earthshot για το περιβάλλον, με βασικό ομιλητή τον William.

Και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Ήταν αυτό που φοβόμασταν. Συνομίλησα με φίλους του William και έχουν πραγματικά «αρρωστήσει» με την εμφάνιση του ζευγαριού σε αυτό το video. «Χρησιμοποιούν» τον William και την Kate».

Η φωτογραφία με το παγωμένο ύφος της Κate να κάθεται δίπλα στον William και στην πίσω σειρά ο Harry με την Meghan το 2019, όπως εικάζουν οι βρετανοί δημοσιογράφοι ίσως ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο κόντρας μεταξύ των δύο κυριών. Ήταν πράγματι πρόθεση των Sussex's να προβάλουν την σκληρή εικόνα της Kate; Και για ποιο λόγο;

katemeghan_egkios.jpg

Η Meghan στη συνέντευξη της στην Οprah, πριν δύο χρόνια είχε παραδεχθεί πως οι δυό τους είχαν ψυχρανθεί λίγο πριν τον γάμο της με τον Harry, αλλά είχε συμπληρώσει πως η Kate της είχε ζητήσει συγγνώμη.

Η Meghan έστειλε σαφές μήνυμα σε όσους την έβλαψαν με ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Θέλουν τώρα να ξεκαθαρίσουν ξανά τι ακριβώς συνέβη εκείνη την εποχή και να αποδώσουν το κακό κλίμα μεταξύ τους στον κύκλο του Παλατιού που δημιουργούσε καταστάσεις εναντίον τους; Ή είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο; Οι δημοσιογράφοι πιστεύουν πως είναι και τα δύο σενάρια μέσα στις προθέσεις τους και θυμίζουν πως εκείνη την ημέρα τα δύο ζευγάρια δεν είχαν καμία επαφή μεταξύ τους και το ένα απέφυγε το άλλο στην λειτουργία στον καθεδρικό ναό του Sandringham.

Ο Richard Eden παρατήρησε και μία άλλη λεπτομέρεια και έκανε ένα πολύ καυστικό σχόλιο: «Υπάρχει μία ακόμη φωτογραφία στο video που δείχνει την Meghan να κλαίει, αλλά δεν τρέχει ούτε ένα δάκρυ. Πραγματικά ήταν ερμηνεία για Oscar».

meghanklaiei.JPG