Το teaser για το ντοκιμαντέρ του Ηarry και της Meghan μόλις κυκλοφόρησε - Η ανατροπή με τον William

Κατερίνα Μπούσιου
Το teaser για το ντοκιμαντέρ του Ηarry και της Meghan μόλις κυκλοφόρησε - Η ανατροπή με τον William

AP Photo/Seth Wenig, File

Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved.

«Έκανα τα πάντα για να προστατέψω την οικογένειά μου» λέει ο Harry στο εντυπωσιακό teaser του Netflix, για το documentary της ζωής τους, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. 

Το εντυπωσιακό teaser για το ντοκιμαντέρ στο Netflix του Harry και της Meghan, μόλις κυκλοφόρησε και ήδη είχαμε τις πρώτες αντιδράσεις. Μέσα σε ένα λεπτό κατόρθωσε το ζευγάρι να μας δώσει πολύ περισσότερα στοιχεία από όσα μπορούσαμε να φανταστούμε. Η πρώτη ανατροπή αφορά τον William και την Kate. H δεύτερη αφορά στην Meghan με μία φωτογραφία της σπαράζοντας στο κλάμα και μία ατάκα της.

Τα ξένα δίκτυα όμως ήδη μιλούν, για ένα νέο - αυτή τη φορά ιντερνετικό - πόλεμο μεταξύ των Royals.

«Δεν είναι λογικό να ακούσετε την ιστορία από εμάς»;

Σε ένα λεπτό, ο Harry και η Meghan μας έδειξαν πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμασταν, αλλά με ένα υπέροχο Hollywood περιτύλιγμα. Ο τίτλος του documentary δεν αποκαλύπτεται ωστόσο, αλλά το Netflix στην ανάρτησή του στα social media χρησιμοποίησε ως λεζάντα το «Harry & Meghan global event». Oύτε όμως και ημερομηνία προβολής του, αν και όπως είχε διαρρεύσει η πρεμιέρα πιθανολογείται ότι θα είναι στις 8 Δεκεμβρίου.

Τι είδαμε στο teaser; Καταρχάς αρκετά στιγμιότυπα από την ζωή του ζευγαριού στην Καλιφόρνια, (οι περισσότερες ασπρόμαυρες) από την εγκυμοσύνη της Meghan στον γιο της Archie και την κόρη της Lilibet, παιδικές φωτό του Harry και της γυναίκας του αλλά και δύο ατάκες τους on camera με τι οποίες εξηγούν, για ποιο λόγο ήθελαν να πουν την ιστορία τους.

harrykalifornia.JPG

Η πρώτη ανατροπή έχει να κάνει με τον Harry ο οποίος λέει ξεκάθαρα πως: «Έκανα τα πάντα για να προστατέψω την οικογένειά μου», άρα όπως αναμενόταν θα εξηγήσει όλο το παρασκήνιο από την φυγή του από το Λονδίνο και το πρώτο διάστημα της εγκατάστασης στην Αμερική. Υπάρχουν πλάνα από εφημερίδες και περιοδικά, άρα σίγουρα θα μιλήσει για τον πόλεμο του τύπου εναντίον τους. Όχι ότι δεν μας τα έχει ξαναπεί αυτά.

Η δεύτερη έκπληξη αφορά στην Μeghan. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση μπροστά στην κάμερα και όχι μόνο λόγω της ιδιότητάς της ως ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά: «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό, δεν είναι λογικό να ακούσετε την ιστορία από εμάς»;

meghanistoria.JPG

Εντύπωση όμως προκαλεί και μία φωτογραφία της που την δείχνει να σπαράζει στο κλάμα. Προφανώς το διάστημα που είχε ξεσπάσει ο πόλεμος με την βασιλική οικογένεια και γενικότερα το Παλάτι και τα μέλη της Firm. Εκεί ακούγεται η φωνή του Harry να λέει: «Κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» Άραγε για ποιο λόγο κλαίει;

meghanklaiei.JPG

Η τρίτη ανατροπή, αφορά στον William και την Kate, γιατί εμφανίζονται με μία φωτογραφία τους στο teaser, από μία λειτουργία τον Μάρτιο του 2019 και ενώ η Meghan ήταν έγκυος στον γιο τους Archie. Σημειολογικά, είναι και η εποχή που είχε ξεκινήσει να διαδίδεται η ένταση στις σχέσεις Kate και Meghan. Άρα θα έχουμε σίγουρα αναφορά στην σχέση που έχουν τα δύο αδέλφια και οι σύζυγοί τους.

Britain Royals

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool)

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved

Ο Royal πόλεμος του PR

Όπως σωστά επισημαίνει η εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση, μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της σημερινής ημέρας για την κυκλοφορία του teaser και στην Αμερική. Την στιγμή μάλιστα της περιοδείας στις ΗΠΑ του William και της Kate που μονοπωλεί τα αμερικάνικα media.

https://www.instagram.com/p/Cln9A2oJ-9F

Μάλιστα λίγα λεπτά πριν κυκλοφορήσει το teaser στο προφίλ του Netflix στο Instagram, είχε ήδη «ανέβει» στο προφίλ των Wales, βίντεο από την περιοδεία του πριγκιπικού ζευγαριού. Σε αυτή τη νέα μιντιακή αναμέτρηση, μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/Cln-xNqAWGG