«Καταπέλτης» για τον Harry: Η Diana θα τρόμαζε με τη συμπεριφορά του προς τον αδερφό του»

Πατούλια Κατερίνα
«Καταπέλτης» για τον Harry: Η Diana θα τρόμαζε με τη συμπεριφορά του προς τον αδερφό του»

Καθόλου χαρούμενη με το ντοκιμαντέρ στο Netflix δεν θα ήταν η πριγκίπισσα Diana. Το αντίθετο μάλιστα θα σκεφτόταν για όσα είπε ο Harry για τον μεγάλο του αδερφό. 

Σφοδρή κριτική δέχτηκε από έναν royal ειδικό ο πρίγκιπας Harry, ειδικά για το κομμάτι του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan που θα δούμε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και στο οποίο ο μικρός πρίγκιπας τα βάζει ακόμα και με τον αδερφό του William.

Στο νέο τρέιλερ του Netflix για τα τελευταία τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ- ριάλιτι για τη ζωή του Harry και της Meghan, ο πρίγκιπας μίλησε για ενορχηστρωμένο σχέδιο μέσα από το Παλάτι εναντίον του ίδιου και της συζύγου του από άτομα που θα έλεγαν ψέματα για τον αδερφό του William αλλά δεν είχαν καμία πρόθεση να πουν την αλήθεια για εκείνον.

H Diana θα ήταν σοκαρισμένη

Ο Tom Bower που έχει μελετήσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια και έχει γράψει πολλά βιβλία για τους royals εξήγησε πως οι Sussexes όχι μόνο είπαν ψέματα για την υποβάθμιση της ασφάλειάς τους αλλά ο Harry αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την προδοτική συνεργασία με το Netflix χωρίς να υπολογίζει πως όσα θα πει θα καταστρέψουν τη σχέση με τον αδερφό του για πάντα:

Windsor Blair-Turner

Ψέματα και μόνο ψέματα στην αφήγηση των γεγονότων

Την ίδια ώρα, ένας ακόμα royal exprert, o Richard Fitzwilliams επιμένει πως υπάρχει ανακολουθία σε όσα περιγράφουν οι Sussexes μιας και όλοι γνωρίζουν πως η ασφάλεια του ζευγαριού και του γιου τους κόπηκε μετά την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα καθήκοντά τους ενώ τους είχε δοθεί προθεσμία ως τον Μάρτιο του 2020 να αποφασίσουν για το τι θα κάνουν οριστικά.

H ειλικρίνεια πάντως δεν φαίνεται να είναι χαρακτηριστικό των Sussexes και ο Bower εξήγησε χαρακτηριστικά πως τα επόμενα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα δημιουργήσουν οριστική κρίση ανάμεσα στα αδέρφια και όχι μόνο:

«Όχι μόνο αυτή η ρήξη είναι οδυνηρή για τον Γουίλιαμ και τον Βασιλιά Κάρολο, αλλά και για τη χώρα. Η εικόνα των αντιμαχόμενων αδελφών είναι τρομερή για την παγκόσμια φήμη της Βρετανίας», τόνισε ο royal ειδικός.

Στην ουσία, αυτό που τονίζουν κύκλοι γύρω από το Παλάτι είναι πως ο Harry και η Meghan έδειξαν σε όλο τον κόσμο το πώς οι δυο τους οργάνωσαν την αποχώρησή τους κοροϊδεύοντας τη βασίλισσα. Εκείνη με χαρά τους έδωσε την ευχή της το 2019 να βρεθούν στον Καναδά και να ηρεμήσουν μακριά από όλους και όλα κι εκείνοι οργάνωναν ήδη τον τρόπο για να δραπετεύσουν ζώντας στις ΗΠΑ, δουλεύοντας και εκεί ενώ θα έκαναν και κάποια βασιλικά καθήκοντα και φτιάχνοντας το site τους.

«Ψέματα όλα», λέει ο πατέρας της Meghan Markle για όσα άκουσε στο ντοκιμαντέρ του Netflix